Acasă Animatia romaneasca Stirile industriei filmului de animatie. Un scurtmetraj de animatie romanesc a fost...

Stirile industriei filmului de animatie. Un scurtmetraj de animatie romanesc a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la premiile BAFTA

531
0
|
|

– Scurtmetrajul Veronicai Solomon, „Love Me, Fear Me”, este pe lista scurta a premiilor BAFTA.

Paul Muresan a realizat animatia Yuppi Camp. „Sunt 3000 de desene facute de mana”, a precizat Paul Muresan pentru proanimatie.ro.

„Pe cei de la Yuppi Camp ii stiu de 3 ani si am participat de doua ori ca voluntar in taberele lor.

Scopul Yuppi Camp este de a oferi copiilor cu boli cronice (boli oncologice, diabet, alte boli autoimune) posibilitatea de a trece peste obstacolele bolii şi de a se bucura de o viata completa.

Am ramas foarte impresionat de efortul pe care ei il depun in culisele taberei care se bazeaza pe terapie prin experienta. Proiectul e diferit de ce desenez eu”

„A fost distractiv sa desenez broscute, nori albi, pasari curioase si copii care se joaca. M-am simtit ca un copil care face munca unui om mare. Pentru animatie am consumat o cutie de creioane colorate (ceea ce nu am reusit niciodata cand eram mic)”

stirile industriei filmului de animatie. un scurtmetraj de animatie romanesc este pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la premiile bafta Stirile industriei filmului de animatie. Un scurtmetraj de animatie romanesc a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la premiile BAFTA 57165953 2097309610345168 4503369872389963776 n

Animatia spune povestea terapiei prin experienta in taberele Yuppi; el vorbeste despre depasirea temerilor si limitarilor prin activitati cu efect terapeutic. Filmul a fost realizat cu sprijinul OTP Bank Romania.

Marvel Comics va sarbatori a 80-a aniversare in luna august. Casa de editura, care de zeci de ani bate recorduri in cinematografie, va lansa cu această ocazie „Marvel Comics No. 1000”, un album special care va spune povestea evolutiei tuturor eroilor de la infiintarea ei in 1939.

Disney a anuntat lansarea a trei filme „Star Wars” si a modificat programul lansarii continuarilor „Avatar” si al altor filme produse de studiourile sale si ale Fox.

„Star Wars: The Rise of Skywalker”, al treilea episod din al treilea set de filme „Star Wars”, initiate de cineastul George Lucas in 1977, va fi lansat – asa cum a fost anuntat – pe 20 decembrie 2019.

Disney a mai stabilit date pentru alte trei filme „Star Wars”, care nu au primit inca un titlu – 16 decembrie 2022, 20 decembrie 2024 si 18 decembrie 2026.

Lansarea continuarilor lui James Cameron pentru „Avatar” a fost amanata – „Avatar 2”, cu un an, pentru 17 decembrie 2021, „Avatar 3”, cu doi ani, pentru 22 decembrie 2023, „Avatar 4”, cu un an, pentru 19 decembrie 2025, si „Avatar 5”, cu doi ani, pentru 17 decembrie 2027.

Nu este prima dat cand datele de lansare a productiilor promise de James Cameron sunt modificate, cineastul afirmand ca are nevoie de timp pentru a imbunatati tehnologia pentru lungmetrajele pe care le filmeaza consecutiv.

„New Mutants”, un film „X-Men” filmat in regim Fox, va fi lansat pe 3 aprilie 2020, cu o intarziere de opt luni, „Gambit”, care trebuia sa apara in 2020, a fost eliminat din calendar, iar lansarea „Ad Astra”, cu Brad Pitt, a fost mutata din mai in septembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here