Acasă Animatia romaneasca Tabere de desene animate

Tabere de desene animate

190
0

Tabere de desene animate Tabere de desene animate Tabere de desene animate P1013162 640x372

TABERE DE FILM – ATELIERE DE FILM DE ANIMATIE

VARSTA : copii si adolescenti 10 – 18 ani
PERIOADA DE DESFASURARE: 14 iulie – 23 iulie si 24 iulie – 2 august 2014
LOCATIE : Valea Prahovei
PRET: 2150 RON (inclus: cazare 9 nopti, 3 mese/zi, excursii organizate, onorarii, materiale necesare – plansete de animatie, lampi, computer montaj, scanner, aparate foto, camera de filmat, hartie A3 si A4, caiete, creioane, ascutitori, radiere, tempera, pensule, plastilina, instrumente muzicale, etc).
TRANSPORT – optional se poate face transportul cu autocarul sau microbuz, plecare din Bucuresti
LOCURI DISPONIBILE: 25
Inscrieri la adresa de e-mail: rodicabuzoianu@yahoo.com

Un curs interactiv de 10 zile, unde copii si adolescenti au posibilitatea sa descopere noi modalități de a spune o poveste prin tehnologia si tehnicile animatiei. Aceasta propunere porneste de la tehnici cunoscute de animatie (Desen de mana 2D, Cut-out, Stop-motion) si doreste sa ajunga la forme noi de realizare a unor secvente animate prin tehnici mixte/experimentale.

Participantii vor parcurge toate etapele realizarii unui film de animatie: poveste, scenariul, decupaj regizoral, crearea personajelor (desen, modelaj, colaj), story-boardul, animatic, crearea si colorarea decorurilor tehnicii de animatie aleasa, animatia personajelor, elemente de camera si montajul animatiei pe background, editarea materialului, crearea si editarea coloanei sonore. La final fiecare participant va primi o diploma si un DVD cu filmele realizate si fotografii. Participare nationala si internationala prin inscrierea scurtmetrajelor realizate in competitii dedicate elevilor.

Pe toata perioada taberei vor fi prezenti trei profesionisti din industria filmului de animatie si un coordonator psiho-logistic.


Breakfast time
a film by Matei Balan
Drawings, Colours and Animation by: Matei Balan, Diana Bugheanu, Dorin Babeu
Coordonatori: Alexandru Buzea, Raluca Spataru, Rodica Buzoianu
Producator: Asociatia Signis Romania

Din 2006, programul national de educatie audiovizuala preuniversitara si dezvoltare personala – “Un Minut de Adolescenta”, a devenit un centru puternic de interactiune intre elevi si artisti profesionisti, in scopul obtinerii unor rezultate concrete, de inalta calitate umana si artistica.

Programul taberei aici.

Sursa foto: umaed.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here