Acasă Stiri Taffy, un nou serial de animatie la Boomerang

Taffy, un nou serial de animatie la Boomerang

978
0

Turner International si Cyber Group Studios si-au unit fortele pentru a crea Taffy, un nou serial animat, dedicat televiziunii Boomerang, al doilea post pilot pentru copii, din portofoliul Turner.

Bazat pe o creatie originala Cyber Group Studios si dezvoltat alături de Turner, Taffy urmareste extravaganta cu care se confrunta in permanenta loialul caine de vanatoare, Bentley, atunci cand stapana sa milionara, batrana doamna Muchmore, accepta un impostor care pretinde ca sta cu ochii larg deschisi, o pufoasa pisica angora. La fiecare intalnire, Bentley incearca sa il demaste pe Taffy, in timp ce inteligentul motan ii insceneaza cainelui cu dibacie toate nazbatiile sale, facandu-l pe acesta vinovat de toate distrugerile. Fie ca se afla in drum dinspre luxoasa resedinta a doamnei Muchmore catre o croaziera de cinci stele, fie ca se afla in vizita la presedinte, atata vreme cat cei doi rivali se intalnesc, haosul este cel ce urmeaza!

Serialul va fi produs in Franta si se va alatura animatiilor Boomerang, cum ar fi: Tom si Jerry”, Scooby-Doo, Mr. Bean sau Grizzy si Lemingii.

Cecilia Persson, Vicepresedinte de programe si strategie de continut Turner EMEA, a declarat: „Cu stilul sau clasic de animatie si cu umorul sau atemporal, Taffy se potriveste perfect in grila de programe Boomerang. Suntem foarte incantati sa lucram cu Cyber Group Studios si sa consolidam canalul Boomerang, ca al doilea post pilot al Turner.”

Pierre Sissmann, Presedinte si CEO, Cyber Group Studios, a comentat: „Este o onoare pentru echipa de artisti a Cyber Group Studios de a lucra alaturi de Turner International, pentru a dezvolta o noua animatie Boomerang. Sper ca aceasta idee pe care am avut-o in urma cu cativa ani alaturi de Mike de Seve of Baboon Animation, de a crea acest nou personaj, Taffy, cu tot ce implica el, va deveni o valoare adaugata pentru unul dintre canalele de desene animate cele mai prestigioase din lume.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here