Acasă Stiri ”Talking Tom și prietenii lui”, un nou serial despre prietenii, invenții, gadgeturi...

”Talking Tom și prietenii lui”, un nou serial despre prietenii, invenții, gadgeturi și aplicații, la Minimax

25819
0

Din 18 mai, de la ora 16:00, micii telespectatori vor face cunoștință cu cel mai inventiv grup de animăluțe

Minimax pregătește un nou serial pentru micii telespectatori, ”Talking Tom și prietenii lui”, ce va spori copiilor interesul pentru invenții, gadgeturi și aplicații. Talking Tom va fi difuzat pe post începând cu data de 18 mai, de la ora 16:00 și 20:00.

Un super concurs cu premii, destinat celor care vor urmări serialul, se va desfășura pe pagina de Facebook a canalului Minimax România, din 18 mai.

Senzația globală în lumea aplicațiilor, Talking Tom și prietenii lui, sunt acum vedete ale unui serial de televiziune. Noul desen animat prezintă aventurile echipei care își produce propriul serial în confortul studioului convertit dintr-un garaj al lui Talking Tom. Însă lucrurile nu se petrec conform planurilor.

Tom este un pisoi gri tărcat, cu tot felul de idei noi pentru compania sa, iar prietenii săi: Angela, Ginger, Ben și Hank îi sunt alături, gata de acțiune și de distracție, orice s-ar întâmpla. Înarmați cu gadgeturi tehnice, cu idei grozave și cu un simț neobosit al umorului, Talking Tom și prietenii lui sunt hotărâți să devină staruri cu orice preț pentru invențiile lor.

”Talking Tom și prietenii lui ” este un serial de desene animate semnat de Outfit7 Limited, inspirat de franciza media cu același nume. Compania a creat mai multe jocuri de mobil cu animale care repetă ce spune utilizatorul, înainte de a lansa o varietate de aplicații cu personaje de animație. Primul joc, Talking Tom Cat, a fost lansată în iulie 2010.
Aceste aplicații se numără printre cele mai populare jocuri, având în martie 2020 peste 12 miliarde de utilizatori.

Luna aceasta,”Talking Tom și prietenii lui” va avea premiera pe TV, numai la Minimax. Serialul plin de veselie, idei ingenioase și tehnologie, este gata să-i încânte pe micuții telespectatori și să le arate încă o parte amuzantă a jocurilor online, atât de la modă în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here