Acasă Stiri Teo Trandafir este Odette in filmul de animatie Balerina (VIDEO)

Teo Trandafir este Odette in filmul de animatie Balerina (VIDEO)

486
0
|
|

Teo Trandafir imprumuta vocea profesoarei de dans, Odette, din mult-asteptata animatie 3D Balerina, care, pe 3 martie, va avea premiera pe marile ecrane din toata tara.

Noul film de animatie este co productie Franta – Canada. Regia este semnata de Eric Summer si Éric Warin. Producator executiv este François-Xavier Aubague, cunoscut in industria efectelor vizuale.

Warin a fost additional character designer si assistant animator la Les triplettes de Belleville.

„In copilarie, mi-am dorit sa devin astronom pentru inceput si mi-am dat seama ca matematica nu ar fi neaparat pentru mine… Dupa care mi-am dorit sa devin cantareata, dupa care mi-am dat seama ca nu am talent si atunci mi-am dorit sa devin ceea ce am si devenit si anume filolog. Balerina este visul oricarui copil, acela de a pleca de niciunde si a ajunge undeva, acolo unde si-a propus. Prin munca si durere uneori se intampla sa-ti implinesti visul in asa fel incat oameni care la inceput nu te-au apreciat sa fie nevoiti sa-si incline capul”, a declarat Teo Trandafir despre aspiratiile sale din copilarie si personajul interpretat in Balerina.

Balerina Teo Trandafir este Odette in filmul de animatie Balerina (VIDEO) Teo Trandafir este Odette in filmul de animatie Balerina (VIDEO) afis Balerina

Lungmetrajul de animatie 3D Balerina prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune: dansul. Alaturi de Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de indrazneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Orasul Luminilor si al tuturor posibilitatilor. Felicie va trebui sa lupte mai mult ca niciodata, sa se autodepaseasca si sa invete din greseli astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau… Intr-o buna zi va deveni cea mai gratioasa balerina de la Opera din Paris.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul 3D Balerina are premiera pe marile ecrane din Romania din 3 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here