Acasă Interviuri „The Bigger Picture” a fost desemnat cel mai bun scurtmetraj de animație...

„The Bigger Picture” a fost desemnat cel mai bun scurtmetraj de animație european în 2015 (VIDEO)

106
0

The-Bigger-Picture-Film-Poster-2-web "The Bigger Picture" a fost desemnat cel mai bun scurtmetraj de animație european în 2015 (VIDEO) „The Bigger Picture” a fost desemnat cel mai bun scurtmetraj de animație european în 2015 (VIDEO) The Bigger Picture Film Poster 2 web1 1024x713Cartoon d’Or a fost decernat joi, la Toulouse (Franța), filmului de animatie „The Bigger Picture” al realizatoarei engleze Daisy Jacobs. Acesta recompensează în fiecare an cel mai bun scurtmetraj de animație european.

În film este vorba despre o mamă care nu vrea să fie plasată într-un cămin de bătrâni de către copiii ei. Tema extrem de delicată este tratată în șapte minute jumătate, cu o nuanță de umor tipic englezesc, rezultatul fiind o creație interesantă, care amestecă imagini reale cu volume și personaje pictate în mărime naturală.

Premiul de la Toulouse se alătură altora primite de Daisy Jacobs, printre Bafta la categoria sa (în acest an), precum și alte circa 30.

Celelalte cinci filme finaliste în 2015, premiate și ele la festivaluri partenere și reținute pentru premiul european de juriu, au fost „A single life” (Job, Joris & Marieke, Olanda), „Automn leaves” (Carlos de Carvalho & Aude Danset, Franța), „Brothers in arms” (Cav Bogelung, Danemarca), „Coda” (Alan Holly, Irlanda) și „I can’t wait” (Claire Sichez, Franța).

Va recomand interviul Nadiei Barbu cu Daisy Jacobs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here