Acasă Animatia romaneasca The Dream Diggers & Fane ft Vapsi – War (VIDEO)

The Dream Diggers & Fane ft Vapsi – War (VIDEO)

101
0

The Dream Diggers & Fane ft Vapsi - War The Dream Diggers & Fane ft Vapsi - War (VIDEO) The Dream Diggers & Fane ft Vapsi – War (VIDEO) The Dream Diggers Fane ft Vapsi War

Vali Chincisan a realizat videoclipul War pentru The Dream Diggers, cel mai nou proiect muzical romanesc. Imaginile din video sugereaza starea de razboi si lupta omului cu el insusi.


Video (concept si animatie): Vali Chincisan

„Aveam ideea de mult timp, in stadiu de schita, cu bomba oratoare si pasarile patrupede. Cind am fost intrebat daca fac ceva pentru piesa asta, m-am gandit ca este un moment bun pentru a dezvolta ideea”, a declarat Vali Chincisan pentru animationmagazine.eu.

In urma cu un an, Vali a realizat animatia Linea Nigra despre Rosia Montana. Alte proiecte in care Vali foloseste animatia este pe zona de VJ, dar live cu Jazzadezz. Cu Makunouchi Bento a avut un proiect fain in care a animat sculturi de Grigore Bradea.

Vali Chincisan este un artist vizual care s-a impus in lumea artelor vizuale prin felul complet personal de a crea atmosfere suprarealiste. Va reamintesc ca Vali a primit premiul pentru Cel mai bun film romanesc la Anim’est 2009 pentru Copacul Urban/ Urban Tree.

 

Interviu cu Vali Chincisan, artist vizual & animator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here