Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Trei romani au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Hitman: Agent...

Trei romani au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Hitman: Agent 47

160
0

Hitman: Agent 47 Trei romani au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Hitman: Agent 47 Trei romani au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Hitman: Agent 47 hitman agent 47 304037l 717x1024Trei romani au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Hitman: Agent 47. Este vb despre Alex Popescu, Daniel Stefan Gagiu si Bogdan Draghici. Felicitari!

Bogdan Draghici si Daniel Gagiu au lucrat si la realizarea productiei Warcraft.

Hitman: Agent 47 se concentreaza asupra unui asasin de elita care a fost genetic construit sa fie o masina de ucis perfecta, fiind cunoscut doar dupa ultimele doua cifre ale codului de bare pe care il are tatuat pe ceafa. El reprezinta punctul culminant al citorva decenii de cercetare – si cele 46 de clone-Agenti dinaintea lui – ce il inzestreaza cu forta, viteza, vigoare si inteligenta fara precedent.

Cea mai recenta tinta a sa este o corporatie foarte mare care intentioneaza sa descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armata de ucigasi ale caror puteri o depasesc chiar pe cea a Agentului. Impreuna cu o tinara care poate detine secretul prin care se pot invinge inamicii puternici si clandestini, 47 se confrunta cu revelatii uimitoare privind propriile sale origini si sfirseste prin a se implica intr-o lupta epica cu dusmanul sau de moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here