Acasă Animatia romaneasca Tudor Avramut cauta finantare pentru realizarea lungmetrajului de animatie Hotel Lumiere (VIDEO)

Tudor Avramut cauta finantare pentru realizarea lungmetrajului de animatie Hotel Lumiere (VIDEO)

279
0

Hotel Lumiere Tudor Avramut cauta finantare pentru realizarea lungmetrajului de animatie Hotel Lumiere (VIDEO) Tudor Avramut cauta finantare pentru realizarea lungmetrajului de animatie Hotel Lumiere (VIDEO) hqdefault1

Tudor Avramut, cunscut ca regizor al serialului Animat Planet Show, si-a propus sa realizeze un lungmetraj de animatie. Este vorba despre Hotel Lumiere – proiect cinematografic in limba engleza.

In urma cu un an, Tudor mi-a spus ca a creat si dezvoltat proiectul Hotel Lumiere ca serial TV, dupa care a batut la portile MediaPro Pictures, in speranta ca va gasi producator pentru proiectul lui. In urma discutiilor cu Andrei Boncea, si-a schimbat planurile pentru Hotel Lumiere.

„Am ajuns la Andrei Boncea cu care am avut doua intalniri. El a venit cu ideea de a face un lungmetraj si m-a pus in legatura cu un scenarist. Am colaborat cu scenaristul Stefan Peca, dar pina la urma scenariul l-am scris eu. El a fost consultant. Eu si scenaristul suntem multumiti de rezultat. Din pacate nu am primit feedback de la Andrei Boncea in privinta primului draft”, a declarat Tudor Avramut.

In prezent, Tudor a reluat cautarile, in speranta ca va gasi un producator care sa se ocupe de dezvoltarea proiectului Hotel Lumier.

Nu este o noutate faptul ca MediaPro Pictures isi arata interesul pentru proiecte de animatie, dupa care le abandoneaza. Un exemplu este cazul lungmetrajului de animatie 3D Stereoscopic Harap Alb, regizat de Stefan Buzea. In citiva ani, echipa productiei Harap Alb a realizat citeva minute de animatie, dupa care au fost disponibilizati.

„Aflat in vacanta, Florin Piersic Jr. se cazeaza la Hotel Lumiere. Insa linistea mult dorita il ocoleste deoarece acest hotel are abilitatea de a-si transporta oaspetii in orice loc, timp sau spatiu. Astfel, Florin devine protagonistul fara voie al unei aventuri palpitante unde receptionistul hotelului e singurul ghid, iar viata sa e in joc”

Fragmentul este realizat de Tudor Avramut si co-produs de Kult Studio. Proiectul a fost realizat cu ajutorul artistilor:
Augustin Pop,
Florin Piersic Jr.,
Paul Ilea (original music),
Mara,
Calin Oprescu,
Alexandra Sandu (photo),
Tudor Chirila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here