Acasă Stiri Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO)

Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO)

250
0
|||||
|||||

Boomerang rebranding Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Boomerang rebrandingTurner repoziţionează Boomerang şi aduce noi seriale pentru întreaga familie

Canalul de televiziune va fi relansat pe 2 februarie în România

Boomerang, postul de televiziune îndrăgit de oameni de toate vârstele din întreaga lume, va fi relansat pe 2 februarie ca un post global de animaţie. Postul de televiziune se va adresa copiilor şi va încuraja familiile să urmărească împreună programele, care vor conține atât desene animate clasice, cât şi contemporane. Alături de noi episoade din animațiile clasice precum Tom şi Jerry, Looney Tunes şi Scooby-Doo, Boomerang va oferi în această primăvară telespectatorilor români seriale noi, contemporane, printre care: „Inspectorul Gadget”, „Patrula junglei în acţiune” şi „Mr. Bean”. În plus, Boomerang va avea o nouă înfățișare, spre încântarea telespectatorilor săi.

„Turner repoziţionează Boomerang în întreaga lume pentru a sublinia importanţa postului de televiziune ca un post pentru copii şi pentru familie, aducându-l mai aproape de Cartoon Network, celălalt canal pentru copii aparţinând Turner. Cele două posturi se completează reciproc: în timp ce Cartoon Network se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, Boomerang este destinat, în principal, copiilor cu vârsta între 4 și 8 ani și familiilor acestora”, a declarat Hannes Heyelmann, Senior Vice President și Managing Director pentru Europa Centrală și de Est. „Vom difuza pe Boomerang seriale care înfăţişează personajele de desene animate ce au fani dincolo de generații, implicând în acest proces copii, părinţi şi bunici. Părinții și bunicii se vor simţi ca acasă cu Boomerang, pentru că vor recunoaște o mare parte dintre serialele pe care le urmăreau în copilăria lor.”

Inspectorul Gadget Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Inspectorul Gadget„Inspectorul Gadget” ne prezintă personajul cu același nume, care este echipat cu o varietate de dispozitive care îl ajută să dezlege până și cele mai încrucișate mistere. Norocul este de partea lui chiar și atunci când trebuie să confrunte inamici de talie internațională. Foarte rar se întâmplă ca aceştia să îl pună în pericol, dar, surprinzător, Gadget este cel care se pune singur în situaţii dificile, spre mirarea tuturor. Când nepoțica Penny și câinele său fidel, Brain, sunt alături de el, Gadget este de neoprit. Serialul poate fi urmărit din 2 februarie, de luni până vineri, de la 16.55.

Patrula junglei în acțiune (1) Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Patrula junglei i  n act  iune 1

Patrula junglei în acțiune (2) Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Turner relansează Boomerang începând cu 2 februarie (VIDEO) Patrula junglei i  n act  iune 2„Patrula junglei în acţiune” este povestea fascinantă a lui Maurice, un pinguin care a crescut în junglă și care crede că este un tigru feroce. El este întotdeauna însoțit de fiul său adoptat, Junior, un pește tigrat, pe care îl învață să fie cea mai de temut fiară din junglă. Maurice este pus la mare încercare, căci, în curând, trebuie să apere jungla de pericolele iminente. Bunii săi prieteni, Miguel, Gilbert, Fred, Beatricia, Al și Bob sunt alături de el și împreună devin eroii junglei. Serialul va fi difuzat din 9 februarie, de luni până vineri, de la 16.30.

În luna aprilie, este programat să înceapă celebrul „Mr. Bean”. Caracterul puțin aiurit al lui Mr. Bean ne trimite într-o lume plină de încurcături. Mr. Bean are o inimă mare, mai ales atunci când vine vorba de ursulețul Teddy, idei mărețe și un noroc incredibil de mare de a da mereu de bucluc! Serialul poate fi urmărit începând cu 13 aprilie, de luni până vineri, de la ora 17:25.

Dincolo de prezența sa pe micul ecran în mai mult de 250 de milioane de case din întreaga lume, în 2015 Boomerang va fi susținut şi de platformele digitale și mobile reîmprospătate, inclusiv de un website nou, care oferă activități exclusive, jocuri și conținut pentru a înfăţişa o experiență completă pentru toți vizitatorii. Fanii mai tineri vor putea să se bucure de jocuri gratuite adecvate vârstei, ce cu personajele lor favorite, în timp ce utilizatorii mai în vârstă pot afla mai multe despre personajele lor preferate şi despre seriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here