Acasă Cronici Un bebelus imbracat in costum cucereste publicul. Clipurile si trailerele cu el...

Un bebelus imbracat in costum cucereste publicul. Clipurile si trailerele cu el atrag zeci de milioane de utilizatori pe Internet. In curand la cinema #TheBossBaby #Cineisefacasa #BebelusulSef

218
0
|
|

THE BOSS BABY: Cine-i sef acasa? primeste 5 corcoduse (echivalentul a 5 stele)

Studiourile DreamWorks Animation, recent achizitionate de Comcast, compania care si-a consolidat pozitia a doua in industria animatiei, se pregatesc pentru o concurenta serioasa cu studiourile Walt Disney si Pixar, liderii acestei industrii. Comcast detine si studioul de animatie Illumination Entertainment, cunoscut pentru lungmetrajele: Lorax, franciza Despicable Me si Minionii.

De la franciza Shrek, studiourile DreamWorks Animation au incercat sa reediteze succesul pentru a supravietui in industria animatiei nord americane, experimentand diverse subiecte in filmele lor. Toate proiectele lor au esuat. De fiecare data a fost vorba despre lipsa de originalitate si proasta inspiratie in alegerea subiectelor. De multe ori s-au concentrat pe aspectual vizual, punand accentul pe inovatii in tehnicile de animatie. Dar si asa, DreamWorks Animation este singurul studio de animatie care poate concura serios cu compania Walt Disney. Experienta, resursele si capacitatea de a se reinventa, il fac un competitor puternic.

THE BOSS BABY:Cine e sef acasa? Un bebelus imbracat in costum cucereste publicul. Clipurile si trailerele cu el atrag zeci de milioane de utilizatori pe Internet. In curand la cinema #TheBossBaby #Cineisefacasa #BebelusulSef Un bebelus imbracat in costum cucereste publicul. Clipurile si trailerele cu el atrag zeci de milioane de utilizatori pe Internet. In curand la cinema #TheBossBaby #Cineisefacasa #BebelusulSef Poster 70x100

Noul film de animatie demonstreaza acest lucru. THE BOSS BABY: Cine-i sef acasa? arata ca a intrat intr-o noua era. Era Comcast, a celui mai mare operator de cablu din SUA, compania care detine NBC Universal si cele doua studiouri de animatie.

Bebelusul DreamWorks-ului este original si simpatic. In comparatie cu filmul de animatie Berzele produs de Warner Bross. (lansat in toamna anului 2016), THE BOSS BABY nu se foloseste de cliseele banale, incearca sa exploreze zone noi, incercand sa analizeze relatia copil – bebelus. Este o comedie despre frati si familie. Pentru DreamWorks Animation, subiectul familia nu este nou. La fiecare productie, realizatorii au incercat sa readuca in atentia opiniei publice valorile familiei. In Dl. Peabody si Sherman (2014), DreamWorks a incercat sa sparga cateva bariere psihologice, vorbind despre ce inseamna normalitate atunci cand un caine, personaj de succes intr-o societate condusa de oameni, vrea sa infieze un copil.

Acum, bebelusul nu este doar personajul principal, el este centrul universului, de el depinde tot, inclusiv familia. Avem parte de replici faine, de multe momente comice si actiune.

Filmul de animatie este despre impactul pe care il are sosirea unui bebelus asupra unei familii, din perspectiva unui pusti naiv – de 7 ani cu o imaginatie foarte bogata pe nume Tim. Cel mai neobisnuit bebelus/ Boss Baby ajunge acasa la Tim intr-un taxi, purtand un costum, carand o servieta si vorbind cu vocea si prezenta de spirit a lui Alec Baldwin. Rivalitatea dintre cei doi frati dispare de indata ce Tim descopera că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat intr-o misiune secreta, si doar el il poate ajuta. O aventura nebuneasca ia nastere cand cei doi parteneri mici si in aparenta neinsemnati se pregatesc sa contracareze o adevarata intriga neinfricata care implica o batalie memorabila intre catelusi si bebelusi.

THE BOSS BABY este o adaptare a unei carti de succes (cu ilustratii) scrisa de Marlei Frazee. Acest film este despre puterea fanteziilor si imaginatiei specifice copiilor.

Regia este semnata de Tom McGrath, cunoscut in industria animatiei ca un profesionist. A fost animator la Cool World (1992) regizat de Ralph Bakshi. De asemenea, Tom a fost animator la Meciul secolului (1996) si la serialul de animatie The Ren & Stimpy Show. El a semnat scenariul la productia Madagascar si regia la Megamind.

Scenariul este scris de scriitorul Michael McCullers (Dl. Peabody si Sherman, Hotel Transylvania 3, Baby Mama, Austin Powers).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here