Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Un roman a participat la realizarea lungmetrajului de animatie american Kubo si...

Un roman a participat la realizarea lungmetrajului de animatie american Kubo si Lauta Magica

187
0
|
|

Americanul de origine romana Ovi Nedelcu (author/ illustrator, visual development, character design/ Stylist si story artist), a participat la realizarea lungmetrajului de animatie Kubo and the Two Strings/ Kubo si Lauta Magica – productie a studioului Laika. Nu este prima oara cind colaboreaza cu acest studio. Numele sau se regaseste si pe genericul productiilor: The Boxtrolls, Coraline si ParaNorman.

CV-ul lui este impresionant. A lucrat pentru studiourile Disney, Warner Bros., Sony Animation, Cartoon Network, etc.

De asemenea, Ovi a semnat citeva carti de povesti pentru DreamWorks Animation. A scris si ilustrat o serie de carti de benzi desenate.

In luna aprilie 2015 a acordat un interviu pentru animationmagazine.eu.


DIN 14 OCTOMBRIE 2016 IN 2D SI 3D

Revenind la productia Laika, Kubo si Lauta Magica este o aventura animată plasata intr-o Japonie fantastica creata de legendarul studio LAIKA. Istetul Kubo, un adolescent bun la suflet, caruia ii da voce Art Parkinson din Game of Thrones, duce o viata modesta, spunind povești oamenilor din oraselul lui de bastina de pe malul marii, printre care Hosato (voce, George Takei), Akihiro (voce, Cary-Hiroyuki Tagawa) si Kameyo (voce, Brenda Vaccaro).

Kubo Un roman a participat la realizarea lungmetrajului de animatie american Kubo si Lauta Magica Un roman a participat la realizarea lungmetrajului de animatie american Kubo si Lauta Magica Kubo

Existenta linistita ii e data peste cap in momentul cind invoca fara sa vrea un spirit din trecut, care navaleste din ceruri pe pamint pentru aduce la bun sfirsit o vendetta veche de cind lumea.

Kubo isi uneste fortele cu Maimuta (voce, Charlize Theron) si cu Scarabeu (voce, Matthew McConaughey), si porneste intr-o aventura extraordinara pentru a-si salva familia, dar si pentru a dezlega misterul tatalui sau, mort acum, odinioara cel mai mare samurai pe care omenirea l-a cunoscut vreodata. Cu ajutorul lautei sale magice, Kubo trebuie sa se lupte cu zei si cu monstri, printre care cei mai fiorosi sunt Regele Moon (voce, Ralph Fiennes), dar si diabolicele surori Gemene (voce, Rooney Mara). Va reusi el, oare, sa desluseasca secretul mostenirii sale, sa-si reuneasca familia, si sa-si implineasca, astfel, destinul eroic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here