Un roman participa la realizarea filmului de animatie Robinson Crusoe 3D (VIDEO)

Sebastian Ciubuca, animator/ layout artist la renumitul studio de animatie belgian nWave, participa la realizarea filmului de animatie Robinson Crusoe 3D. Numele sau se regaseste pe genericul productiilor nWave: Casa Magicianului si la Aventurile lui Sammy 1 si 2.

Munca lui Sebastian la productia Robinson Crusoe consta in realizarea actingului la persnajelor. „Eu primesc personajele gata riguite, urmind indicatile sefiilor mei. Ma uit ce fac personajele in layout, unde sunt pozitionate si incep sa fac actingul. Prima data realizez pozitiile principale ale miscarii, asta se numeste faza de blocking, dupa care trimit rezultatul la supraveghetorul meu. Acesta se uita, imi da corectii sau accepta ce vede. Execut ce zice si trec la finalizarea scenei, relizind ultimele detalii”, a precizat Sebastian pentru proanimatie.ro.

„Noul film de animatie este povestea lui Robinson vazuta prin ochii animalelor de pe insula… Nu este povestea clasica cu canibali, animatia este pentru mictuzi”, a completat animatorul
roman.

*Puteti revedea Casa Magicianului in format DVD si BluRay la ProVideo