Un scurtmetraj de animatie cu mesaj pro gay socheaza mediul online. In a Heartbeat are aproape 21 de milioane de vizualizari pe YouTube (VIDEO)

Un scurtmetraj de animatie realizat de studentii Colegiului de Arta si Design Ringling a atras atentia utilizatorilor din mediul online romanesc. Acestia sunt socati ca vad o animatie despre doi baieti care se iubesc.

„A venit si acest moment: primul desen animat despre iubirea dintre doi baietei”, spune Alecu Racoviceanu pe Facebook. Iar Alexandru Gheorghias ironizeaza personajele animate, intreband daca au carnetul cu vaccinuri la zi. Sunt convins ca Internetul este plin de glume si ironii la adresa acestei animatii. Le atrag atentia ca aceasta animatie nu este singura productie cu scene gay. Intr-un serial de animatie difuzat de Cartoon Network, doi spiridusi barbosi sunt invitati sa se sarute pentru a crea un curcubeu. Cred ca este vorba despre Haideti, tinerii titani! 🙂 Si pot continua lista cu scene gay in productile de animatie. Este adevarat ca aceasta animatie realizata de studenti a iesit in evidenta, a socat publicul conservator cu imaginile explicite. Scurtmetrajul are un mesaj agresiv pentru sustinerea campaniei pro gay. Nu este un film prost, vizualul arata bine, dar scenariul este banal, lipsit de limbajul specific cinematografiei, nimic interesant. Cred ca realizatorii s-au gandit cum sa se faca cunoscuti, folosindu-se de un subiect delicat in societatea contemporana, apeland la frustarile si sensibilitatile comunitatii gay pentru a arata cum se indragostesc doi baieti. Cei doi realizatori spun ca initial s-au gandit sa faca un film despre un baiat care se indragosteste de o fata, dar inainte sa inceapa lucrul la animatie s-au razgandit si au inlocuit fata cu un baiat. Cred ca ei s-au gandit mai mult la aspectele de marketing al productiei si mai putin la actul artistic. In cateva zile, animatia a facut aproape 21 de milioane de vizualizari pe YouTube in cateva zile. Pentru un scurtmetraj de animatie realizat de studenti este foarte bine.

In a Heartbeat 1

In a Heartbeat

 

In a Heartbeat

Intr-un interviu pentru MTV News, cei doi (Beth David si Esteban Bravo) spun ca succesul ii face sa-si doreasca si un lungmetraj despre cei doi baieti 🙂

Astept cu nerabdare comunicatul de presa al Coalitiei pentru Familie 🙂 Banuiesc ca o sa ceara interzicerea lui in mediul online romanesc 🙂

In a Heartbeat poster

Sursa imegini: facebook.com/inaheartbeat2017