Acasă Stiri Unikitty, serial nou la Cartoon Network (VIDEO)

Unikitty, serial nou la Cartoon Network (VIDEO)

1266
0

Cartoon Network difuzeaza serialul de animatie Unikitty. Este o productie Warner Bros. Animation si spune povestea lui Unikitty, personajul din lungmetrajul de animatie The LEGO Movie, alaturi de o intreaga gasca de prieteni, intr-o lume plina de aventuri, distractie si dans.

In calitate de conducator al regatului, Unikitty are zilele incarcate de responsabilitati regale. Desi ea este cea mai interesata ca toata lumea sa fie fericita, optimismul sau nu trebuie confundat. Unikitty nu este o pisica la fel ca oricare alta. Ea poate fi plina de energie si creativitate, dar, la fel de bine, se transforma intr-o adevarata forta, daca cineva ii supara fratiorul mai mic, pe Puppycorn. Alaturi de ei, mai traiesc in castel Dr. Fox, om de stiinta, dar si garda de corp, Hawkodile. Unikitty si prietenii ei nu au alta misiune decat sa se asigure ca fiecare zi care vine este mai frumoasa si mai distractiva decat cea care a trecut.

Dan Lin (The LEGO Batman Movie, The LEGO Movie), Phil Lord (The LEGO Batman Movie, The LEGO Movie), Christopher Miller (The LEGO Batman Movie, The LEGO Movie), Roy Lee (The LEGO Batman Movie, The LEGO Movie), Jill Wilfert (The LEGO Batman Movie, The LEGO Movie) şi Sam Register (Teen Titans Go!) sunt producatori executivi, Aaron Horvath (Haideti, tineri titani!) este producator supervisor, in timp ce Edward Skudder (Dick Figures) si Lynn Wang (Star vs. Forces of Evil) sunt producatori.

UNIKITTY
Premiera: luni, 26 martie, de la 15:25
Difuzare: in fiecare zi, de la 15:25

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here