Acasă Animatia romaneasca Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat un spot animat pentru Telekom...

Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat un spot animat pentru Telekom (VIDEO)

218
0
|
|

Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat animatia Telekom Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat un spot animat pentru Telekom (VIDEO) Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat un spot animat pentru Telekom (VIDEO) Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat animatia TelekomAnimatorii Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat spotul animat „Oferta Primavara – Samsung Galaxy A3” pentru Telekom Romania.


 Animatia este realizata la casa de productie FILM FACTOR.
 Agentia titulara a spotului, cea care a creat omuletii si intreaga campanie este GMP Advertising.
 Regizorul spotului: Dan Ardelean

„Este lucrat de „manuta” cu creionul, dupa care clean-up in tus si scanat, curatat, colorat in Photoshop si montat in After Effects, deci ne-am miscat super repede, regia, conceptul si personajele apartin agentiei de publicitate”, a declarat Razvan Vrabie pentru animationmagazine.eu.

Valentin Eliseu are o cariera de peste 30 de ani in industria animatiei. In ultimii 20 de ani a lucrat exclusiv pentru case de productie internationale din Franta, Spania, Danemarca, Anglia si Germania. A participat la realizarea a peste 300 de filme de scurtmetraj de animatie precum si a 11 lungmetraje.

Razvan Vrabie, animator cu experienta, lucreaza la agentia Graffiti BBDO.

emma1(1) Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat un spot animat pentru Telekom (VIDEO) Valentin Eliseu si Razvan Vrabie au realizat un spot animat pentru Telekom (VIDEO) emma11In prezent, Razvan Vrabie lucreaza la o animatie pentru manuale scolare online, iar Valentin Eliseu realizeaza scurtmetrajul de animatie Angelus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here