Acasă Stiri VIDEO: Cum au realizat producatorii Disney vocea speriata a personajului Bambi

VIDEO: Cum au realizat producatorii Disney vocea speriata a personajului Bambi

59
0

Copilul care a asigurat vocea personajului Bambi in filmul animat omonim produs de Disney, in 1942, a fost speriat de directorii studioului, care i-au spus ca mama lui este in mare pericol, cu scopul ca vocea acestuia sa para autentic panicata in momentul unei scene importante.

Potrivit contactmusic.com, Donnie Dunagan, fostul actor-minune de la Hollywood, se afla intr-un studio de inregistrari, unde asigura vocea personajului Bambi, cand se inregistra scena in care mama puiului de caprioara era impuscata de vanatori. In acelasi timp, mama actorului a trebuit sa plece in mare graba din studio, iar producatorii filmului au profitat de iesirea acesteia pentru a-l speria pe actorul in varsta de sase ani.

„Mi-au spus: «Mama ta este in mare pericol, strig-o pe mama ta!». Dar eu le-am raspuns: «Ia stati putin, tocmai ce am vazut-o pe mama mea si parea ca se simte bine»”, a declarat actorul Donnie Dunagan intr-un interviu acordat, vineri, emisiunii de televiziune „The View”.

„Un tip foarte ingenios din spatele meu mi-a zis: «Mama ta are probleme mari, chiar aici, in studio. Te vom pune pe speaker. Strig-o pe mama ta». Iar eu chiar am crezut ca mama avea probleme. Probabil ca el nu ar fi trebuit sa-mi faca acest lucru, insa strategia lui a functionat si el m-a imbratisat putin mai tarziu”, a explicat actorul.

In acelasi interviu televizat, Donnie Dunagan a dezvaluit telespectorilor americani ca a renuntat la cariera de actor la varsta de 12 ani si a fost declarat orfan din punct de vedere legal, dupa o cearta cu familia sa. Ulterior, s-a angajat in marina americana si a devenit ofiter.

Filmul animat „Bambi” a fost produs de studiourile Walt Disney in 1942, pe baza romanului „Bambi, A Life In The Woods”, de scriitorul austriac Felix Salten. Filmul a primit trei nominalizari la premiile Oscar, la categoriile „cel mai bun sunet”, „cel mai bun cantec” („Love Is a Song”) si „cea mai buna coloana sonora originala”. De-a lungul anilor, pelicula a generat incasari totale de 267,4 milioane de dolari pe plan mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here