Acasă Stiri VIDEO: Thor 2 IMAX 3D

VIDEO: Thor 2 IMAX 3D

91
0

Thor: Întunericul VIDEO: Thor 2 IMAX 3D VIDEO: Thor 2 IMAX 3D 1385075 649275158445831 1974727456 n

Lasati orice activitatea si mergeti la cinema pentru a viziona Thor: The Dark World/ Thor: Intunericul. O sa aveti parte de divertisment de nota 10 marca Marvel.

Nu o sa povestesc filmul. O sa va spun doar ca aceasta productie cinematografica are parte de multe efecte vizuale reusite.

„Filmul de acum, in mod clar mai concentrat si mai reusit decit prima parte, duce totul la un nivel superior”, pecizeaza Cristina Zaharia de la PORT.ro

Pentru acest film au lucrat sapte animatori si o armata de specialisti in domeniul efectelor vizuale.

Thor 2 spune povestea confruntarii dintre Zeul Tunetului, Thor (Chris Hemsworth) si Malekith, cel mai periculos si mai puternic dintre adversarii sai.

Pentru ca tatal lui Thor, Odin (Anthony Hopkins), nu este suficient de puternic pentru a se opune amenintarii, Thor isi asuma misiunea de a salva atât regatul sau, Asgard-ul, cit si intreaga lume. Alaturi de iubita sa, Jane Foster (Natalie Portman), Thor incepe o calatorie la capatul careia ar putea fi obligat sa faca sacrificiul suprem. Regizorul filmului este Alan Taylor, unul dintre realizatorii celebrei serii Game of Thrones.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here