WarnerMedia Kids & Family prezintă noul film și sezon „Uimitoarea lume a lui Gumball”

„Uimitoarea lume a lui Gumball: filmul” și „Uimitoarea lume a lui Gumball: serialul” vor apărea în curând la HBO Max și Cartoon Network

Lungmetrajul și episoadele din noul sezon reprezintă primul proiect scos de studiourile Hanna-Barbera Europe

Aventurile comice ale lui Gumball, Darwin și ale celorlalți locuitori ciudați din Elmore vor continua pe HBO Max și Cartoon Network cu un film de lung metraj și cu un nou sezon „Uimitoarea lume a lui Gumball”. Proiectele marchează revenirea mult așteptată pentru îndrăgita serie și sunt primele producții apărute sub egida Hanna-Barbera Studios Europe și studioul emblematic de animație de televiziune din cadrul EMEA.

Rămânând fidel rădăcinilor sale auto-referențiale și comice care au cucerit fanii din întreaga lume, „Uimitoarea lume a lui Gumball: filmul” începe când cel mai mare fan al lui Gumball găsește episodul lipsă al serialului și deschide accidental un portal care conectează lumea sa la lumea desenelor animate a lui Gumball. La întâlnirea cu eroii săi, super-fanul decide să facă echipă cu Gumball, Darwin, Anais, Richard și Nicole pentru a-i salva de o forță nefericită, în timp ce dezvăluie din greșeală o nouă amenințare.

Folosind cele mai noi tehnici de animație și tehnologia CG, filmul promite să fie o poveste comică, emoțională și epică pentru fanii seriei originale, precum și un nou început în stabilirea poveștii sezonului. Uimitoarea lume a lui Gumball: filmul va fi produs și regizat de Ben Bocquelet (Uimitoarea lume a lui Gumball) dintr-un scenariu scris cu Shane Mack (Coffee and Kareem). Sam Register, Vanessa Brookman și Sarah Fell fac parte, de asemenea, din echipă ca producători executivi.

Sam Register și Vanessa Brookman, co-heads of Hanna-Barbera Studios Europe au spus: „Nu ne puteam gândi la un moment mai bun pentru a lansa primul calup de producții semnate Hanna-Barbera Studios Europe. Cu acest film și noua serie, avem cu Ben o oportunitate ‘uimitoare’ de a furniza o concluzie satisfăcătoare la care sperau fanii Gumball, stabilind totodată următorul capitol din această serie fermecătoare, colorată și inventivă. ”

„Gumball este unul dintre acele personaje rare care pare să ne spună adevărul, să ne facă să râdem și să unim oamenii, iar acum Bocquelet îl aduce pe Gumball într-o călătorie interdimensională.”, a spus Amy Friedman , Head of Kids & Family Programming, Warner Bros.

Un fenomen favorit, iubit critic și global, Uimitoarea lume a lui Gumball a fost difuzat timp de șase sezoane pe Cartoon Network. Serialul a fost lăudat pentru marca sa inovatoare de povestiri, scrierea inteligentă și stilul vizual unic, care a câștigat seriei multiple premii, inclusiv un Emmy internațional, nouă premii BAFTA pentru copii, șase premii britanice de animație și trei premii Annie.

Despre WarnerMedia Kids & Family
WarnerMedia Kids & Family este grupul unit din cadrul întreprinderii WarnerMedia care oferă o listă de conținut extinsă pe HBO Max și Cartoon Network. Fiind brandul umbrelă pentru conținutul dedicat copiilor și familiilor, Cartoon Network și-a revigorat promisiunea de brand prin noul său slogan „Redesenează-ți lumea”, care promovează individualitatea și își propune să fie locul în care copiii sunt liberi să fie ei înșiși. Cu sute de ore de serii originale, portofoliul WarnerMedia Kids & Family prezintă blocul său de programare pentru preșcolari: Cartoonito, o listă de animații viitoare și originale de acțiune care atrag copiii de toate vârstele și ACME Night, o destinație de divertisment în weekend pentru familiile care se pot bucura de o gamă de materiale.

Despre Hanna-Barbera Studios Europe
Hanna-Barbera Studios Europe este studioul emblematic de animație al WarnerMedia în cadrul EMEA. Cu sediul în Londra, studioul găzduiește producții locale de calitate distribuite la nivel mondial, inclusiv The Amazing World of Gumball, The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe și Elliott from Earth. Conținutul său a fost onorat cu premiile BAFTA, Emmy, Emile, Annie, Prix Jeunesse, Rockie și Annecy.