Acasă Stiri Ziua Portilor Deschise la SAE Institute Bucharest

Ziua Portilor Deschise la SAE Institute Bucharest

110
0

SAE Ziua Portilor Deschise la SAE Institute Bucharest Ziua Portilor Deschise la SAE Institute Bucharest SAESesiunea de bacalaureat a inceput si va trece repede, iar urmatoarea etapa in viata oricarui elev de clasa a 12-a nu poate fi decat orientarea catre o meserie sau diploma universitara. Pentru toti cei care doresc sa fie cat mai bine informati despre ce inseamna inscrierea, studiul si oportunitatile oferite de absolvirea unei institutii de prestigiu mondial, Institutul SAE Bucuresti propune in urmatoarea saptamana 1 eveniment gratuit ce are la baza prezentarea ofertei educationale in cadrul institutului SAE Bucuresti.

Sambata 21 iunie „Ziua Portilor Deschise”

La Institutul SAE Bucuresti va avea loc o zi cu totul speciala unde tinerii se pot intalni atat cu profesorii cat si cu personalul administrativ pentru a afla detalii interesante despre dotarile din studiouri si sali de clase, structura materiei, subiectele abordate, ce inseamna lucrul practic intr-un studio cu dotari de top.

Pe parcursul celor 2 sesiuni organizate cu incepere de la ora 10 si 13 sunt asteptati liceeni, studenti, parinti, si toti cei interesati sa viziteze scoala si sa afle mai multe despre oferta educationala locala SAE. Cu aceasta ocazie se vor desfasura si ateliere gratuite (Intruducere 3D Max, Sound Design, Inginerie Audio) axate pe cele 2 domenii in care SAE Bucuresti pregateste specialisti: Ingineria Audio si Animatie&Game Design. Este necesara inscrierea pe pagina institutului bucharest.sae.edu/ro

Toti cei interesati sa afle mai multe informatii despre activitatile si cursurile oferite de SAE Bucuresti sunt invitati sa contacteze pe email: bucharest@sae.edu sau sa ne viziteze la sediul din Str. Aviator Gheorghe Stalpeanu nr. 8

Despre Institutul SAE:

Institutul SAE București a fost inaugurat în August 2011, ca parte integrantă din grupul SAE International, cu misiunea de a deveni un leader în domeniul educatiei multimedia.

Creativitatea, pregătirea temeinică și practică susținută sunt punctele forte ale Insitutului SAE. Sistemul de pregătire este caracterizat printr-o structră modernă, permanent actualizată și flexibilă. Datorită faptului că SAE nu urmărește sistemul tradițional de învățământ, SAE poate pregăti în doar 1 an bazele practice ale domeniilor alese precum: producție de film, inginerie de sunet/audio, animație, grafică și game design.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here