Acasă Stiri Zorro: Generation Z şi la Magi-natia de văzut la Megamax

Zorro: Generation Z şi la Magi-natia de văzut la Megamax

1099
0
||
||

Magi-nation 2 Zorro: Generation Z şi la Magi-natia de văzut la Megamax Zorro: Generation Z şi la Magi-natia de văzut la Megamax Magi nation 2Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi, propune două serii de filme ce vor putea fi urmărite vineri, pe 27 martie.

Diego, personajul principal din Zorro, dar şi Tony Jones tânărul din seria Magi-natia, vor trece prin întâmplări extraordinare pentru a dovedi că binele învinge răul.

Zorro_Generation_Z_Vol.2_TP.indd Zorro: Generation Z şi la Magi-natia de văzut la Megamax Zorro: Generation Z şi la Magi-natia de văzut la Megamax ZorroZorro: Generation Z- O nouă generaţie, partea 1 şi partea 2
Premiera: 27.03.2015

Povestea lui Zorro se derulează de această dată în 2015, când ultimul descendent al familiei De La Vega, Diego este încă un adolescent de numai 17 ani. Bunicul lui i-a povestit mult despre aventurile lui Zorro, astfel tânărul se identifică ușor cu acest rol de familie. El începe să poarte costumul lui Zorro și cu ajutorul prietenului său mut, Bernardo, duce mai departe moștenirea de familie. Motocicletei pe care o folosește, îi dă numele de Tornado Z după numele celebrului cal negru și o folosește în lupta împotriva primarului corupt al orașului.

Magi-natia
Premiera: 27.03.2015 ora 16:30

Tony Jones este un adolescent pământean deosebit care, în urma unei întâmplări neaşteptate, se găseşte în lumea mistică a Magilor de-acum 3000 de ani. Magii trăiesc în Moonland. În această lume, Tony se împrieteneşte cu doi vrăjitori deosebit de pricepuţi la antrenamentele pentru eroi. Tony se alătură misiunii lor, în care vor să oprească Umbra cea rea în preluarea puterii asupra lumii Magilor. Fiecare vrăjitor deţine o creatură de vis proprie care trăieşte în Dreamstone (piatra de vis). Aceste fiinţe pot fi de mare ajutor în caz de necaz. Doar unind puterile cu creaturile de vis şi cu noii prieteni va fi posibilă învingerea răului, pentru care va fi necesar să adune Dreamstone, care îi va putea ajuta în salvarea Moonland.

Megamax, televiziunea care face parte din portofoliul AMC Networks International Central Europe, este destinat 100% grupei de vârstă 7-14 ani şi găzduieşte seriale de succes oferind branduri renumite de jocuri şi programe cu acţiune live, pentru copii.

Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură, muzică şi aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here