Acasă Romani in industria animatiei/ vfx 5 romani au participat la realizarea efectelor vizuale la ‪‎Omul Furnica‬ (VIDEO)

5 romani au participat la realizarea efectelor vizuale la ‪‎Omul Furnica‬ (VIDEO)

299
0

Afis_Omul-Furnica (Ant-Man) 5 romani au participat la realizarea efectelor vizuale la ‪‎Omul Furnica‬ (VIDEO) 5 romani au participat la realizarea efectelor vizuale la ‪‎Omul Furnica‬ (VIDEO) Afis Omul Furnica Ant Man 711x10245 romani au participat la realizarea efectelor vizuale la productia Marvel ‪‎Omul Furnica‬/ Ant Man. Este vorba despre Radu Arsith, Remus Avram, Adrian Corsei,  Alexandru-Alin Dumitru si George Palcut.

Productia Marvel a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american.

Acest film SF si de acţiune, care il are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat cu succes de Michael Douglas si Evangeline Lilly, a obtinut incasari de 58 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in cinematografele din America de Nord. Inarmat cu o abilitatea extraordinara de a-si micsora dimensiunea si de a-si mari proportional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit sa isi accepte latura eroica si sa vina in ajutorul mentorului sau, cercetatorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce sta in spatele uimitorului costum Ant-Man,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here