Andra interpretează melodia de generic pentru noul serial Boomerang, Povești de la fermă

Boomerang lansează o nouă producție proprie, Povești de la fermă!
ANDRA – VOCEA MELODIEI DE GENERIC

 Povesti de la ferma

Postul de televiziune pentru copii și familie, Boomerang, lansează sâmbătă, 31 mai, o nouă producție proprie, Povești de la fermă. Îndrăgita cântăreață Andra interpretează melodia de generic a serialului.

Noua producție își propune să le arate tinerilor telespectatori cum se defășoară viața de zi cu zi a unei familii germane într-o curte țărănească, la fermă. Cele șase episoade ale serialului Povești de la fermă au fiecare câte cincisprezece minute și pot fi urmărite, în premieră, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 11:00.

Logo_Povesti de la ferma_BoomerangProtagoniștii serialului sunt cei patru copii ai familiei Taffertshofer, Hannes, Stefan, Andrea și Nicola, care trăiesc împreună cu părinții lor într-o fermă veche de peste 500 de ani, din Tirol, la poalele pitorești ale Alpilor, în localitatea bavareză Uffing. Cei patru copii, cu vârsta cuprinsă între 8 și 15 ani, îl inițiază pe spectator în viața cu zi cu zi de la fermă: la unison cu natura, ei experimentează noi aventuri, departe de aglomerația orașului, de locurile de joacă îngrădite și de programele foarte riguroase.

Tinerii Taffertshofer se descurcă de minune la toate activitățile de zi cu zi de la fermă: de la hrănirea vițelușilor cu lapte, la curățarea țarcurilor cu iepuri și chiar tunsul oilor, cei patru frați ajută la toate treburile de la fermă.

Andra

“Eram copil când am debutat și îmi aduc aminte cu nostalgie de fericirea în stare pură, pe care numai copiii o pot cunoaște. Mi-am dorit de când mă știu să fiu o mămică tânără și am reușit. Am iubit copiii dintotdeauna și, de aceea, sunt mai mult decât entuziasmată că am fost invitată să cânt eu melodia genericului de deschidere al noului serial care va începe curând la Boomerang, Povești de la fermă. Cânt pentru copiii care se vor aduna în fața televizorului, cu ochișorii mari,  iar asta mă emoționează foarte tare!”, a spus Andra.

Cea mai iubită câtăreață a menționat faptul ca ”serialul e pentru toți copiii, iar eu aștept să înceapă cu atât mai mult, cu cât îl voi vedea împreună cu baiețelul meu, David. Noi doi avem deja un tabiet frumos, stăm seara împreună la televizor și vedem povești extraordinare, amuzante, ingenioase. Și îmi trăiesc propria mea bucurie prin bucuria lui David, îl urmăresc cu coada ochiului și văd cum se înveselește de la un moment la altul, iar în clipele în care îl văd fascinat de personaje și întâmplări, mi se umple inima de dragoste și liniște, de speranța că el va avea un viitor senin.

David adoră să mă vadă la TV, iar acum va trăi o experiență nouă, îmi va auzi vocea la începutul serialului Povești de la fermă, care pot să jur că va fi unul dintre programele lui preferate – pe de o parte pentru că e o producție minunată, iar pe de altă parte pentru că mami este, printr-un miracol, și acolo, în poveste, și acasă, lângă el. Vă aștept – părinți și copii deopotrivă – sâmbăta și duminica la Boomerang, ca să evadăm împreună în lumea Poveștilor de la fermă!”, a spus Andra.

 Povesti de la ferma

Formatul educațional și de entertainment Povești de la fermă, de la Boomerang, a fost conceput de Turner Broadcasting System Germania.

 

Boomerang oferă acele desene animate pe care le îndrăgeşte întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom şi Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone. Boomerang îi face pe părinţi nostalgici, amintindu-le de vremurile bune de demult, iar pe cei mici îi încântă cu aventurile haioase ale unor personaje precum Pantera Roz, Top Cat sau Bugs Bunny.

Boomerang face parte din Turner Broadcasting System Europe, care operează în România şi posturile TV CNN, Cartoon Network şi TCM. Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi www.bomerang-tv.ro.