Animatorii romani se pot specializa gratuit la Copenhaga

„Mesajul de mai jos poate fi o rampa de lansare pentru animatorii romani: proiecte noi, colaborari internationale, etc.”, a declarat romanca Roxana Philipe, International Project coordinator la renumita scoala de animatie The Animation Workshop de la Viborg, Danemarca. Este vorba despre un training pentru animatori. „Noi acoperim taxa de participare + cazarea pe durata celor 4 luni in Copenhaga, si o parte din transport in cazuri exceptionale”, a afirmat Roxana pentru animationmagazine.eu.

EUCRAMA – cautam animatori

Iti oferim ocazia de a participa in cadrul unui program de formare la nivel international in domeniul media, care integreaza activitati de producere de animatii digitale si jocuri pe calculator. In mod normal taxa de participare este de 2500 €, dar programul acopera aceasta suma pentru dumneavoastra.

Grupul nostru tinta este format in primul rand de animatori si modelatori (rigger).

European Cross Media Academy (EUCROMA) aduce impreuna artisti europeni cu scopul de a invata metode cheie de dezvoltare si metode innovative de collaborare. Programul suporta in principal urmatoarele 3 tipuri de training:
– storyboard development
– pipeline training
– Cross/ transmedia collaborations

Acest program ofera 30 de credite (ECTS). Programul se va desfasura in Copenhaga (Danemarca). Vei lucra cu studenti care provin din cele mai renumite institutii educationale de film si jocuri PC din Europa.

Vei beneficia de cazare gratuita pe perioada acestui program care incepe pe 4 februarie 2013 si se finalizeaza pe 31 mai 2013.

Poti afla mai multe despre EUCROMA accesand eucroma.dk.

Daca doresti sa participi (sau exista intrebari) ma poti contacta la adresa de email (emil@animwork.dk) sau la telefon: (+45 87554912).