Aniversare Mickey Mouse si Minnie la Disney Channel

CLUBUL LUI MICKEY MOUSE: ZIUA DE NASTERE A LUI MICKEY SI MINNIE.

Este ziua de nastere a lui Mickey si Minnie! Pentru a sarbatori, Disney Channel difuzeaza doua episoade speciale din Clubul lui Mickey Mouse, sambata 17 noiembrie la orele 07:10 si 07:35, urmate de un episod nou-nout din Buticul lui Minnie, la ora 08:00. Tort si baloane pentru toata lumea!

Nominalizat la premiul Emmy, Clubul lui Mickey Mouse, un program vibrant, axat pe procesul de pe învăţare, invită o nouă generaţie de preşcolari să i se alăture celui mai iubit personaj din lume rostind fraza „magică”, „Meeska, Mooska, Mickey Mouse”! Astfel, o făptură fantastică în formă de şoarece va apărea în mod miraculos pentru a fi un loc de întâlnire şi învăţare pentru tinerii telespectatori şi prietenii lor -Cei şase senzaţionali de la Disney: Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy şi Donald. Din Clubhouse, Mickey coordonează poveştile pline de cântec şi distracţie care prezintă provocări stimulante construite în jurul unei teme a zilei.

Prin intermediul unei experienţe dinamice, interactive care îi transportă prin diverse locaţii, micii telespectatori dezvoltă abilităţi de matematică şi învaţă să identifice forme, modele şi numere şi să descifreze puzzle-uri din imagini. Mickey şi prietenii săi ajută la reamintirea şi perfecţionarea lecţiilor cu ajutorul unor mecanisme şi dispozitive la îndemână, printre care Mousekedoer, Mouseketools şi un dispozitiv transportabil denumit Toodles. Mickey îi încurajează permanent pe telespectatori, una din modalităţi folosite de el fiind cântecul exuberant „Hot Dog”! care celebrează realizările zilnice ale trupei.