Cartoon Network a lansat jocul Powerpuff Girls: Defenders of Townsville – versiune pentru mobil (VIDEO)

joc Fetițele Powerpuff

Jocul pentru dispozitivele mobile Powerpuff Girls: Defenders of Townsville, care le prezintă pe Blossom, Bubbles și Buttercup, este acum disponibil și în România. În acest joc de aventură, participanții au misiunea de a le ajuta pe „Fetițele Powerpuff” să-și recapete puterile și să salveze lumea, după ce Mojo Jojo le-a șters memoria.

Începând cu Buttercup, jucătorii trebuie să le găsească pe Blossom și pe Bubbles, ca să poată accesa puterea unică a fiecărei fetițe și să treacă de armata de roboți, pentru a debloca noi zone de pe harta orașului Townsville. Prin luptă și explorare, jucătorii ajung în “Metroidvania”, unde pot redescoperi puterile pierdute ale fetițelor Powerpuff.

Mojo Jojo a trimis în luptă o mare varietate de roboți, care se poartă și atacă în diverse feluri. Pentru a-i putea învinge, jucătorii trebuie să își folosească toate aptitudinile. Fanii își pot alege înfățișarea preferată, fie cea modernă, din episodul special „Fetițele Powerpuff”, fie aspectul clasic din seria originală.

Lansarea jocului vine la puțin timp după ce Cartoon Network a anunțat că va reveni din 2016 cu o nouă serie din „Fetițele Powerpuff”. Serialul se concentrează pe trei supereroine, a căror misiune alternează între şcoală, salvarea lumii şi jocul de şotron.

Powerpuff Girls: Defenders of Townsville este disponibil pentru sistemele de operare iOS, Android/ Amazon și Steam.