Cartoon Network lansează “Card Wars Kingdom”, un nou joc mobil

Dezlănţuie puterea farmecului cu Card Wars Kingdom!

Franciza de mare succes “Să-nceapă aventura” are parte astăzi de un tratament special, prin lansarea jocului mobil “Card Wars Kingdom”. Acest nou joc original a fost construit având la bază succesul aplicaţiei “Card Wars – Adventure Time”, la care se adaugă moduri competiţionale şi de “Player versus player” solicitate de fani. Tot ce e de făcut este să îţi alegi eroul, să faci o echipă fantastică de creaturi şi să faci faţă provocărilor cu aceste noi elemente din universul “Să-nceapă aventura”.

Publicat de Cartoon Network Games şi dezvoltat de Kung Fu Factory, “Card Wars Kingdom” este disponibil gratuity pe iOS şi Google Play. Treci la nivelul următor cu “Card Wars – Adventure Time”!

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.