Acasă Stiri Cartoon Network lansează „Unchiul Bunic”, un nou serial de comedie

Cartoon Network lansează „Unchiul Bunic”, un nou serial de comedie

173
0

Unchiul Bunic Cartoon Network lansează „Unchiul Bunic", un nou serial de comedie Cartoon Network lansează „Unchiul Bunic”, un nou serial de comedie 153 1024x576

Cartoon Network prezintă toamna aceasta noua generaţie în animaţie!

„Unchiul Bunic” este un nou serial ce va putea fi urmărit de telespectatorii români începând cu 22 septembrie!

Postul de televiziune pentru copii a anunțat că va lansa toamna aceasta trei noi seriale de comedie originale, „Unchiul Bunic”, „Steven Univers” şi „Clarence”. Reunite sub denumirea Cartoon Network – Noua Generație, animațiile au fost create de Studiourile Cartoon Network din Statele Unite și sunt semnate de nume precum Peter Browngardt („Să-nceapă aventura”).

„Unchiul Bunic” este serialul care va deschide seria premierelor pe 22 septembrie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la 17.20.

Creat după scurtmetrajul cu același nume, nominalizat la Premiile Emmy®, noua animație urmărește trăsnăile Unchiului Bunic, un personaj “magic”, care este în același timp și unchiul, și bunicul tuturor copiilor din lume. Unchiul Bunic are parte de foarte multă aventură și poate rezolva orice problemă cu ajutorul bunilor săi prieteni, Domnul Gus, Pizza Steve, Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală și Borsetă. Toți se deplasează cu magica rulotă a Unchiului Bunic, care are opțiunea pilot automat și ascunde un număr imens de camere de joacă, una mai trăsnită ca cealaltă. Serialul a fost creat de Peter Browngardt, care a colaborat și la realizarea fenomenului animat „Să-nceapă aventura”.

Pentru a crea acest personaj, Peter Browngardt s-a inspirat din propriile experiențe de viață. “Când eram mic, părinții mei aveau o mulțime de prieteni apropiați, care nu ne erau rude, dar pe care îi numeam “unchi”. Erau adevărate personaje, oameni cu personalități deosebite, care făceau împreună cu noi tot felul de trăsnăi, cum ar fi construirea unui tun cu care să arunci cartofi în pădure – lucruri de felul acesta, nebunești și haioase. Mi s-a părut amuzant să fac un astfel de personaj animat: un unchi bunic cu puteri magice, care rezolvă tot soiul de probleme de-ale copiilor și îi poartă în diferite aventuri.” a povestit Browngardt.

„Unchiul Bunic” a înregistrat un real succes în rândul copiilor din Statele Unite, cu precădere printre adolescenţi, fapt ce a determinat realizarea celui de al doilea sezon. Serialul conține foarte multe gaguri vizuale, mult umor, iar fiecare episod se încheie cu câte o morală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here