Recomandari Cartoon Network pentru luna februarie 2013

SĂ-NCEAPĂ AVENTURASĂ-NCEAPĂ AVENTURA
EPISOADE NOI
Premiera: 22 februarie l Difuzare: în fiecare vineri la 17:00 Sezonul 4, episoadele 46-52.

Jake, Finn şi prietenii lor haioşi de pe Tărâmul Ooo (bine, cu excepţia Împăratului Gheţii…) revin în februarie cu aventuri noi! În sezonul al cincilea reapar Prinţul Gumiţă şi Prinţesa Flamă şi se aud zvonuri cum că va mai fi încă un episod special cu Fionna şi Cake. Oricum, distracţia e garantată pentru că Jake primeşte o pungă cu miniaturile tuturor prietenilor săi, Finn primeşte noi puteri de la coroana Împăratului Gheţii, acesta din urmă face o nouă cucerire (oare cine să fie?), iar Marceline revine cu aceeaşi pasiune pentru muzică. Deci să-nceapă aventura!

Un umor extraordinar, aventuri ieşite din comun şi o serie de personaje memorabile, acestea sunt ingredientele care fac din Să-nceapă aventura un serial urmărit de copii, tineri şi adulţi deopotrivă. Băiatul Finn şi bunul lui prieten cu puteri magice, câinele Jake, străbat neobosiţi Tărâmul Ooo pentru a-i ajuta pe locuitorii acestuia, unul mai amuzant decât celălalt.

 

TRANSFORMERS PRIMETRANSFORMERS PRIME
EPISOADE NOI
Premiera: 11 februarie l Difuzare: de luni până vineri la 19:35 Sezonul 2, episoadele 40-52.

Autoboţii şi Decepticonii din Transformers Prime revin la Cartoon Network în ultimele episoade din sezonul al doilea. Descoperiri neaşteptate pe insule vulcanice, planuri de a construi un pod spaţial, un nou membru în grupul Autoboţilor şi transformarea Pământului într-o planetă total diferită sunt doar câteva dintre surprizele noilor episoade.

 

CARTOON NETWORK CINEMA
Cele mai bune filme
în fiecare sâmbătă şi duminică la 10:05 şi 19:10

02/02: Aloha, Scooby-Doo!

03/02: Filmul Foster – Destinaţia: imaginaţia
(Foster’s home for imaginary friends: Destination imagination)

09/02: The New Scooby-Doo Movies: Ghost of the Red Baron

10/02: Ed, Edd şi Eddy: episod special de Ziua Îndrăgostiţilor
Ed Edd N Eddy: Hanky Panky Hullabaloo

16/02: Scooby-Doo şi vârcolacul reticent
Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf

17/02: Tom şi Jerry: Pe mustaţa mea! NOU!
Tom and Jerry: Shiver me Whiskers

23/02: Noile filme Scooby-Doo: Fantoma din adâncuri
The New Scooby-Doo Movies: Ghostly Creep from the Deep

24/02: Ben 10 faţă în faţă cu Negativ 10
Ben 10 Vs Negative 10

Cartoon Network este destinaţia ideală pentru acţiune şi distracţie non-stop. Este postul TV faimos în lumea întreagă pentru cele mai iubite desene animate precum Chowder, Flapjack, sau Casa Foster pentru prieteni imaginari. Glumele lor te vor face să te tăvăleşti pe jos de râs. Iar dacă acest lucru nu e suficient, vin şi cele mai bune seriale de acţiune: Bakugan, Ben 10 şi echipa extraterestră, Star Wars: The Clone Wars şi Hero 108, care te vor face să vrei să vrei mereu mai mult şi mai mult. Urmăreşte Cartoon Network şi decide cum vrei să fii! Aventuros precum Flapjack? Îndrăzneţ ca Ben? Prietenos cum e Chowder? Oricum ai fi şi oricare sunt preferinţele tale, Cartoon Network te aşteaptă cu multă distracţie, râsete şi aventuri nemaivăzute – de dimineaţa până seara, fără limită de vârstă! Dă frâu liber pasiunii tale pentru desene!
Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.