Cartoon Network – Recomandari pentru luna februarie

Dragonii - Aparatorii insulei

MARATON CĂLĂREȚII DRAGONILOR
Program special
Sâmbătă, 1 februarie, la 10:05 și duminică, 2 februarie, la 14:40
.

Toată lumea știe că dragonii nu obosesc niciodată, dar nici fanii lor nu obosesc să le urmărească aventurile uimitoare și amuzante! În februarie, Cartoon Network prezintă un maraton special cu toate episodele primului sezon din Călăreții dragonilor. Mai mult, la finalul maratonului, fanii lui Sughiț și ai Știrbului vor avea parte de o avanpremieră surpriză!

DRAGONII: APĂRĂTORII INSULEI
SERIE NOUĂ
Premiera: luni, 3 februarie la 19:42
Difuzare: În fiecare luni la 19:42, în fiecare sâmbătă la 16:20 şi în fiecare duminică la 07:55
.

În cea de-a doua serie a serialului animat Călăreții dragonilor, Dragonii: Apărătorii insulei, Sughiț și prietenii săi trebuie să își dovedească abilitățile, fiindcă urmează să-şi înfrunte inamici vechi, în timp ce un nou dragon amenință existența insulei. În același timp, echipa învață o lecție importantă: și dragonii au nevoie de atenție!

Haideti - Tineri titani!

HAIDEȚI, TINERI TITANI!
SERIAL NOU
Premiera: sâmbătă, 10 februarie la 18:15
Difuzare: de luni până vineri la 18:15 și 14:30
.

Cei cinci eroi din serialul Tinerii titani revin în cel mai nou succes născut din colaborarea Warner Bros. și DC Comics, iar Robin, Raven, Starfire, Cyborg și Beast Boy sunt mai haioşi ca niciodată! Când nu salvează lumea, cei cinci au parte de peripeţiile vieţii de zi cu zi a unor eroi adolescenţi nesupravegheaţi, iar acesta este şi subiectul seriei Haideți, tineri titani!

MIXELS
SERIAL NOU
Premiera: luni, 3 februarie 19:40
În fiecare luni la 19:40

Creat în urma colaborării dintre Cartoon Network și The LEGO Group, noul serial urmăreşte amuzantele creaturi Mixels, care care vieţuiesc în triburi de câte trei într-o lume a combinaţiilor. Ei se pot combina în interiorul aceluiaşi trib, pentru a obţine Mixeli mai mari şi mai complecşi, sau cu un alt trib, pentru a deprinde abilităţile celuilalt trib. De cele mai multe ori, o combinație le este folositoare micilor creaturi pentru rezolvarea unei probleme. Câteodată, însă, combinațiile merg rău şi se creează un Mixel cu o personalitate unică şi amuzantă, astfel că poveştile haioase şi imprevizibile se ţin lanţ!