Cartoon Network – recomandari pentru luna septembrie

Uimitoarea lume a lui Gumball

SUNĂ CLOPOȚELUL ÎN ELMORE
EPISOADE NOI
Premiera: Luni, 1 septembrie, la 17:20
Difuzare: de luni până vineri, la 17:20

Înapoi la școală!

În așteptarea unui nou sezon din Uimitoarea lume a lui Gumball, ne uităm împreună peste ce s-a întâmplat anul trecut la școala Elmore. Le vom lua un interviu tuturor, de la omul de serviciu și până la directorul școlii, pentru a afla ce se întâmplă în școală după primul sunat de clopoțel.

Începând cu 8 septembrie, de luni până vineri, la 17:50, cei mici vor putea urmări noi episoade din serialul Uimitoarea lume a lui Gumball.

Nu ratați cele mai noi și mai amuzante aventuri ale lui Gumball și ale bunului său prieten, Darwin!

Unchiul Bunic

UNCHIUL BUNIC
SERIAL NOU
Premiera: Luni, 22 septembrie, la 17:20
De luni până vineri, la 17:20

Bună dimineața!

Unchiul Bunic, o comedie nou-nouță, începe toamna acesta la Cartoon Network!

Unchiul Bunic și prietenii lui (Domnul Gus, Pizza Steve, Borsetă și Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală) salvează situația de fiecare data într-un mod cum nu se poate mai hazliu!

Unchiul Bunic este un unchiul magic al tuturor celor de pe Pământ. El călătorește de colo-colo cu magica sa rulotă pentru a-i ajuta pe oameni și, în cele din urmă, le schimbă viața pentru totdeauna.

Râzi în hohote din 22 septembrie, de luni până vineri, de la 17.20!

Pentru că Unchiul Bunic este noul membru al familei Cartoon Network, îi organizăm o petrecere de bun venit la care invitați sunt Gumball, Tinerii Titani, Scooby-Doo, Looney Tunes, Adam Lyon și Jake Maimuţa. Nu ratați cea mai distractivă petrecere, duminică, începând cu ora 10:05.

Sa-nceapă aventura

SĂ-NCEAPĂ AVENTURA
EPISOADE NOI
Premiera: luni 29 septembrie, la ora 18:20
Difuzare: de luni până vineri, la 18:20

Seria Să-nceapă aventura revine toamna aceasta cu un umor extraordinar, aventuri ieșite din comun, multe prințese și amuzanții eroi, Finn și Jake.

Nu ratați cele mai noi și mai distractive aventuri ale lui Fiin și Jake prin tărâmul Ooo

Și pentru că această aventură este cu și despre prințese (apropo, cine știe câte prințese sunt în tărâmul Ooo?) vrem ca fanii acestui serial să facă cunoștiința cu prințesele din tărâmul Ooo și să se alăture aventurilor lor fantastice într-un super maraton, Să-nceapă aventura: maratonul prințeselor, sâmbătă și duminică, 27 și 28 septembrie, la 08:45.

CARTOON NETWORK CINEMA

FILME
În fiecare sâmbătă și duminică, la 17:55

06.09*** Mixels: Film

13.09*** Noile filme Scooby-Doo

14.09*** Colegul meu de sală este o maimuță

20.09*** Noile filme Scooby-Doo

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit.

Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.