Cavalerul Negru: Legenda renaște/ The Dark Knight Rises pe BLU-RAY și DVD

Warner Bros Pictures și Legendary Pictures prezintă Cavalerul Negru: Legenda Renaște, finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan.

Au trecut 8 ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-și vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el și Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orașului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Actului Dent împotriva infracționalității.

Dar totul se va schimba o dată cu sosirea unui hoț ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasă se dovedește a fi apariția lui Bane, un terorist mascat al cărui crud plan pentru Gotham îl determină pe Batman să iasă din exilul auto-impus. Dar chiar și atunci când își pune pelerina și masca, e posibil ca Batman să nu se poată măsura cu Bane.

În fruntea unei distribuții alcătuite din staruri internaționale se află câștigătorul Premiului Oscar, Christian Bale care își reia rolul dublu Bruce Wayne/ Batman. Distribuția filmului îi mai include în premieră pe: Anne Hathaway, Tom Hardy, Marion Cotillard și pe Joseph Gordon-Levitt.

Regie: Christopher Nolan
Distribuție: Christian Bale, Tom Hardy, Liam Neeson, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine
Gen: Acțiune
An de producție: 2012

O sa revin cu cronica de film pt noul DVD adus de Pro Video.