Concurs: 2 DVD-uri cu Inside Out/ Intors pe Dos si 8 mini puzzle Disney

Update:

Cistigatorii concursului:

DVD-urile Inside Out sunt cistigate de Diana Voicila si Ioana V.

8 mini puzzle Disney sunt cistigate: Deseneatorul magic, Ion Daniel, Sebe, Costin, animatorul 3D, Ioan Monica, Zizan si Diana Luiza Maria.

proanimatie.ro si ProVideo te invita la concurs!

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti cistiga:

  • unul din cele doua DVD-uri Inside Out/ Intors pe Dos si
  • unul din cele 8 mini puzzle Disney

Ce studiou de animatie a realizat Inside Out/ Intors pe Dos?

Cistigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe 30 noiembrie a.c.

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

joc-mini-puzzle-54-piese-winnie-the-pooh-de-la-trefl (1)Pro Video lansează cea mai recentă creaţie Pixar INTORS PE DOS pe support DVD. Filmul va fi disponibil în toate magazinele de specialitate şi marile centre comerciale din ţara la preţul recomandat de 52.9 lei.

Noua animaţie Disney-Pixar este o călătorie inedită în mintea umană

Viaţa lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţie ai fetiţei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni.

Animaţia „Întors pe Dos” este regizată de câştigătorul premiului Oscar Pete Docter („Monsters, Inc.”, „Up”), fiind produsă de Jonas Rivera („Up”) şi coregizată de Ronnie Del Carmen („Up”). Coloana sonoră a filmului este compusă de Michael Giacchino („The Incredibles,” „Ratatouille,” „Up”).

Distributie: Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane
Gen: Animatie, Drama, Comedie, Fantastic
Format: DVD