Concurs Noe: o invitatie dubla la film

 Noe

Update: Cistigatorii concursului este Ramon.
Cistigatorul a fost desemnat prin tragere la sorti.

Distribuitorul Ro Image ofera o invitatie dubla la filmul Noe. Trebuie doar sa-mi spuneti cine a regizat aceasta productie cinemtografica. Astept mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati pe 2 aprilie a.c.

Invitatia este valabila in perioada 2 aprilie – 6 aprilie, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti.

Cistigatorul vor fi contactati prin email urmand sa-mi trimita datele de contact.

Filmul Noe, cu Russell Crowe, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 44 de milioane de dolari.

Filmul este inspirat de povestea biblica a Arcei lui Noe si spune povestea unui bărbat – Noe – care primeşte misiunea de a salva lumea de un potop nimicitor. In noul film american, Noe este un barbat care iubeste Pamintul si toate creaturile sale, dar este dezamagit de felul in care oamenii au tratat planeta. Filmul ii are in distributie pe actorii Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman si Douglas Booth. Recent, filmul Noe a fost interzis in mai multe tari arabe din Orientul Mijlociu, precum Qatar, Bahrain si Emiratele Arabe Unite, autoritatile locale considerind ca lungmetrajul contravine legii islamice, intrucit prezinta pe marele ecran portretul unui profet.