Acasă Stiri Cum sa evadezi de pe Pamint – poster romana

Cum sa evadezi de pe Pamint – poster romana

136
0

CUM SĂ EVADEZI DE PE PĂMÂNT Cum sa evadezi de pe Pamint - poster romana Cum sa evadezi de pe Pamint – poster romana CUM SA   EVADEZI DE PE PA  MA  NT

Escape from Planet Earth/ Cum sa evadezi de pe Pamint 3D (subtitrat si dublat in romana) va fi lansat in salile de cinema din Romania pe 8 august 2014.

Pe planeta Baab, Sorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou național pentru populația de extratereștri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reușește să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), șef peste controlul misiunilor de la BASA. Când șefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-și pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi frați că s-a primit un SOS de pe o planeta faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary și pornește de îndată într-o nouă misiune care se anunță captivantă. Dar când Scorch se trezește prins în capcana mișelesc întinsă de diabolicul shanker (William Shatner), e rândul pirpiriului Gary care urăște confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară crește astronomic, Gary e lăsat singur să-și salveze fratele, dar și planeta, și pe soția lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum și pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here