Disney Junior pregătește programe speciale pentru preșcolari în lunile noiembrie și decembrie

PLUTO, DAISY DUCK, DONALD DUCK, MICKEY MOUSE, MINNIE MOUSE, CLARABELLE COW, GOOFY

In apropierea celui mai iubit sezon pentru copii, Disney Junior a pregătit o serie de programe speciale ce combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii, cu procesul de învăţare – matematică, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase – precum şi cu abilităţile sociale.

In plus, programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Disney Junior celebrează copilăria încurajându-i pe copii să râdă, să cânte, să danseze şi, mai presus de toate – să se distreze.

Iată câteva dintre aceste programe din lunile noiembrie şi decembrie:
• ”Ghici cine vine la joacă?”- în fiecare duminică din lunile noiembrie și decembrie, de la ora 09:25, micuții vor avea șansa de a își petrece ziua cu unul dintre star-urile lor favorite, cu maratoane din Henry Dragomonstru, Zou, Doctorița Plușica și multe altele. Vor fi indicii pentru identitatea fiecărui oaspete surpriză al săptămânii, ascunse în program. Fanii sunt invitați să se pregătească pentru marea dezvăluire de duminică dimineața, când vor afla ce maraton vor avea de vizionat în săptămâna următoare.
MICKEY MOUSE

Wayne Allwine (Mickey Mouse)

• ”Ziua de naștere a lui Mickey și Minnie” – micuții năzdrăvani sunt invitați să petreacă de ziua aniversară a celor mai iubite personaje Disney, cu episoade duble din Clubul lui Mickey Mouse, precum și cu episoade speciale din cele mai îndrăgite desene animate: Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Doctorița Plușica, Henry Dragomonstru, Sofia Întâi și Zou, în data de 18 noiembrie, ora 06:00.
• ”Ziua de vorbit ca pirații”- Jake, împreună cu pirații din Țara de Nicăieri, îi va învăța pe micuți secretele limbajului piraților și limbajul codificat al prietenilor, în episoade duble din Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, sâmbătă, 23 noiembrie, de la 09:25.
• Dacă jake îi învață pe băieței cum să vorbească precum pirații, Sofia le învață pe fetițe cum să devină prințese vrednice de un loc în Tărâmul Fermecat, în săptămâna 25-29 noiembrie, de la 09:00, în episoade din Sofia Întâi.

Apoi, luna decembrie continuă cu noi surprize pentru pitici. În programul special Disney Junior se vor număra:
• ”Atacul artei”, show-ul ul făcut din idei creative, care arată că nu trebuie să fii un artist grozav pentru a fi bun la artă, se întoarce cu al treilea sezon sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 08:45. În fiecare sâmbată din această lună, toți tinerii spectatori primesc șansa să-si exploreze creativitatea cu noi desene, ce le vor permite să zboare pe Luna cu un costum de astronaut făcut acasă sau să își facă propria coroană în episoadele cu Regi si Regine.
• ”Mulan”, o poveste fabuloasă expusă într-un film de lungmetraj, are premiera sâmbătă, 7 decembrie, la ora 10:25. Această reinterpretare a clasicului este un amestec interesant și amuzant de aventură, umor și emotie sinceră. Bazat pe una dintre cele mai populare legende ale Chinei, filmul spune povestea unei tinere curajoase care vrea să își salveze tatăl batran și bolnav.
• De-a lungul săptămânii de Crăciun, Disney Junior a pregătit o mulțime de surprize pentru fanii serialului ”Jake și Pirații din Țara de Nicăieri”. De luni, 23 decembrie, până vineri, 27 decembrie, de la 08:35, 13:00 si 20:00 vor rula episoade duble care îl aduc pe Jake în cele mai captivante misiuni de salvare. Jake, Cubby si Izzy salvează ziua! Apoi sâmbătă, 28 decembrie, este ziua cea mai mare de răsfăț, cu un episod nou și special din Jake’s Never Land Rescue, de la 10:25.