Empire film a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Angry Birds Vol. 2

Angry Birds Vol.2

 

 

 

Empire film a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul cu serialul de animatie finlandez Angry Birds Vol. 2, produs de renumita firma Rovio. Acestia vor lansa si un un lungmetraj de animatie 3D pe aceeasi tema, in 2016. Lungmetrajul de animatie Angry Birds va fi realizat in co productie cu Sony Pictures Imageworks Vancouver si va fi regizat de Clay Kaytis, animator la studiourile Disney, si Fergal Reilly, storyboard artistul de la Sony Pictures Animation. Scenariul lungmetrajului de animatie Angry Birds va fi semnat de Jon Vitti, scenaristul si producatorul de la serialul Familia Simpson. Detinator de Emmy, Vitti a lucrat si pentru The Office, The Larry Sanders Show si King of the Hill. Cunoscut a devenit insa pentru The Simpsons, The Simpsons Movie, dar si pentru Alvin and the Chipmunks.

Din echipa care va lucra la Angry Birds face parte si producatorul executiv al Star Wars: The Clone Wars, Catherine Winder, dar si producatorul John Cohen sau David Maisel.

Noul film de animatie produs de Rovio si Sony Pictures Imageworks va fi lansat in luna iulie 2016.

„Bine ati revenit pe Insula Purcelusilor, unde supravietuirea pasarilor Angry Birds este în joc! Alatura-te lui Red, Chuck, Matilda, Bomb, Blues si Terence si urmareste cum acestia incearca sa rastoarne planurile Purcelusilor Cei Rai de a fura ouale lor. Bazat pe unul dintre cele mai populare jocuri din istorie, animatia ANGRY BIRDS Sezonul 1 – Volumul 2 iti readuce personajele tale preferate in alte 26 de aventuri distractive. Eroii nostri vor invinge oare Purcelusii Cei Rai o data pentru totdeauna? Urmareste-i si vei afla!”

Pentru a dezvolta priectele de animatie, Rovio a cumparat studioul finlandez de animatie Kombo.