Acasă Stiri La iarna o sa vedem lungmetrajul de animatie rusesc Savva 3D (VIDEO)

La iarna o sa vedem lungmetrajul de animatie rusesc Savva 3D (VIDEO)

332
0

kinopoisk.ru La iarna o sa vedem lungmetrajul de animatie rusesc Savva 3D (VIDEO) La iarna o sa vedem lungmetrajul de animatie rusesc Savva 3D (VIDEO) SavvaDin 11 decembrie la cinema, lungmetrajul de animatie rusesc Savva 3D este o poveste magica despre curaj, prietenie si balanta bine – rau, care ii va incinta pe copii in preajma sarbatorilor de iarna. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezinta o aventura fantastica, plina de eroi amuzanti, umor si culoare.

Animatia este realizata de Gluk’oza Production. Regia este semnata de Maksim Fadeev, cel care a semnat scenariul la un episod din serialul de animatie rusesc Nu, pogodi!

„Savva — is the first Russian 3d animation feature film in a genre of roadmovie” (Gluk’oza Production)

Intr-o padure fermecata indepartata, locuitorii au uitat de mult ce inseamna pericolul, pina cind intr-o zi armonia si linistea tuturor este distrusa de fapturi malefice care le ataca satucul.

Savva, un baietel ascultator de 9 ani, reuseste sa scape si sa se ascunda de raufacatori. Acum, intreaga raspundere pentru salvarea familiei si a satului ii revine curajosului baiat care trebuie sa gaseasca o solutie miraculoasa. Singur intr-o padure uriasa, Savva ajunge sa cunoasca noi personaje fabuloase si sa isi faca prieteni de nadejde.

O animatie spectaculoasa destinata celor mici, Savva 3D aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri si o calatorie interesanta pina la capatul pamintului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here