Noutăţile Disney Channel şi Disney Junior în luna august

Disney Channel

Binny & Fantoma – Sezonul 2

În noul sezon, Binny şi Melchior vânează noi aventuri, au parte de întâlniri speciale cu alte spirite precum Bodo and Rhett, care fac orice lucru malefic cu putinţă pentru a-şi putea folosi din nou ceasurile magice.

Acțiunea serialului urmărește povestea adolescentei de 13 ani, Binny, care se mută împreună cu părinții ei într-un vechi conac din Berlin. În noua casă, Binny are parte de o mare surpriză – în camera ei locuiește și fantoma unui băiat de 14 ani, Melchior, care a trăit în secolul 19, dar nu știe cum și de ce s-a transformat în fantomă. Cei doi se împrietenesc și își propun să rezolve împreună enigma trecutului lui Melchior. Cazuri noi, pline de mister, intrigi și întorsături neprevăzute, combinate cu umor și spirit de echipă, îi așteaptă pe telespectatori în fiecare episod din Binny și Fantoma.

Noi episoade din 1 august @ 20:00

Cei 7 – Sezonul 2

Cei 7 – Sezonul 2

În noul sezon, Cei 7 – Voiosul, Rusinosul, Somnorosul, Hapciu, Mutulică, Morocanosul şi Doc- protejează în continuare tărâmul magic Jollywood când Grim şi Hildy Gloom încearcă să le fure pietrele preţioase din mina Celor 7 pentru a-i ajuta în eforturile lor de a cuceri Jollywood-ul.

Acţiunea serialului este plasată în Jollywood, o lume contemporană de poveşti, unde Cei 7 eroi mici şi curajoşi încearcă să menţină ordinea. Grim şi Hildy Gloom, un cuplu de vrăjitori începători, complotează pentru a o detrona pe Regină şi a pune stăpânire pe regat, însă Cei 7 reuşesc să salveze ziua de fiecare dată, datorită celor 7 personalităţi atât de diferite ale lor.

Episoade noi din sezonul 2 se difuzează în fiecare zi a săptămânii de pe 15 iulie @ 10:40

 

Cel de-al 100-lea film original Disney Channel

Pentru a sărbători cel de-al 100-lea film original Disney Channel, Noile aventuri ale dădacelor în această toamnă, fanii aleg printr-un sondaj ce filme vor urmări în weekendurile ce preced premiera filmului.

Filmele alese de telespectatori se difuzează în fiecare duminică de la 17:35

 

Disney JuniorDisney Junior

PETRECEREA ÎN GRĂDINĂ DE LA DISNEY JUNIOR

Plusica, Sofia, Jake şi întreaga Gardă Felină te aşteaptă la Petrecerea Disney Junior din Grădină! În luna iulie, fii alături de Disney Junior pentru cele mai frumoase episoade în cadrul blocului de programe Petrecerea din Gradină ce se difuzează de două ori pe zi.

În fiecare zi a săptămânii la 09:10 şi la 16:00

NOI EPISOADE DIN DOCTORIŢA PLUŞICA

Micuţii şi familiile lor pot incepe weekendurile cu noi episoade din Doctoriţa Pluşica! Vor afla astfel ce se întâmplă în familia ei atunci când merg în vacanţă sau atunci când toate jucăriile se strâng pentru marele Meci Pluşica.

În fiecare sâmbătă de la 09:10.

MILES FROM TOMORROWLAND - "Explorer Exchange" - The Callisto family is visited by alien Blodger Blopp as part of a Cosmic Explorers exchange program. This episode of "Miles from Tomorrowland" premieres on Friday February 6 at 9:30 a.m. ET/PT on Disney Junior. (Disney Junior) LORETTA, PHOEBE, MILES, LEO, MERC, BLODGER BLOPP

MILES IN SPAȚIU

În această lună, fanii lui Miles au parte de un weekend special. Ei pot urmări 14 episoade pline de aventuri ale familiei Calisto din serialul lor preferat, Miles în Spaţiu, începând cu episodul special Galateh: Secretele Găurii Negre.

În weekendul 6 -7 august de la ora 13:00.