Oferim 20 de tricouri pentru cititorii proaniamtie.ro

Update:

Toti care s-au inscris pentru tricouri sunt rugati sa vina simbata, 1 august a.c., ora 11.30 la gura de metrou Titan – pentru a intra in posesia lor. Pentru mai multe detalii pe dtodoran@gmail.com, tel 0721795620

Primii 20 de cititori ai website-ului proaniamtie.ro primesc tricouri pentru copii. Trebuie doar sa va treceti numele voastre in subsolul acestei postari. Va rog sa va treceti adresele de email reale.

proanimatie.ro promoveaza animatia romaneasca si activitatea romanilor din industria animatiei si a efectelor vizuale (despre romanii care lucreaza la studiourile Disney, Weta, ILM, etc.)

proanimatie.ro este un proiect care se adreseaza comunitatii animatorilor, scenaristilor si regizorilor din industria filmului de animatie european. De asemenea, website-ul se adreseaza celor pasionati de filmele de animatie – a saptea arta bis. Este singura publicatie electronica din Romania care ofera informatii despre animatia romaneasca contemporana.

Din 2009, anul aparitiei website-ului, proiectul este actualizat zilnic cu informatii. Pe proanimatie.ro puteti citi multe interviuri, cronici, stiri, etc.

Cronicile de film au fost preluate cu link de catre website-urile unor studiouri mari de animatie, precum Cartoon Saloon.

Editorii proanimatie.ro au realizat interviuri cu multe personalitati din lumea animatiei, precum regizorul si producatorul Don Hahn de la Disney, Rob Coleman de la Animal Logic, etc.

*Doar pentru cei din Bucuresti