Păpușile Muppets revin în serialul Baftă Charlie, la lansarea sezonului 4

Papusile Muppets revin in serialul Bafta Charlie, la lansarea sezonului 4

Sezonul 4 al serialului de succes “Baftă Charlie” are premiera pe micile ecrane sambata, 9 noiembrie, la 10:00, alături de “The Muppets”. Invitații speciali, Kermit the Frog, Miss Piggy și Fozzie Bear li se alătură vedetelor serialului, Bridgit Mendler si Leigh-Allyn Baker, pentru a interpreta un cântec în stilul specific Muppet.

În primul episod, familia Duncan decide să înceapă renovările pentru a construi casa visurilor lor, dupa ce termitele le-au devastat fosta casă. Toată lumea este extrem de încântată de perspectiva unei noi case, cu excepția lui Charlie. După un vis în care Kermit the Frog, Miss Piggy și Fozzie Bear o conving pe Teddy că fosta casă a familiei Duncan este, de fapt, casa visurilor sale, aceasta își schimbă și ea părerea. Melodia episodului, intitulat “Casa visurilor” , este compusă de Adam Schlesinger, câștigător al premiilor Grammy și Emmy și produsă de Schlesinger impreună cu Steven M. Gold.

Papusile Muppets revin in serialul Bafta Charlie, la lansarea sezonului 4

În sezonul patru, starul unui viitor serial Disney, “Cloud 9”, se alătură distribuției, un adolescent fermecător, cu vaste cunoștințe în materie de gândaci, care îi atrage atenția lui Teddy după ce Bob îl angajează să îl ajute în afacerea pe care o are. Tot în sezonul 4, Teddy și Spencer încearcă să își păstreze prietenia, PJ se înscrie la o școală de bucătari, Gabe face o pasiune pentru noua lui vecină, iar afacerea lui Bob în dezinsecție nu merge prea bine. În acest timp, Gaby jonglează cu viața de mamă a cinci copii, Teddy se ocupă de înscrierea la facultate, iar Charlie își sărbatorește cea de-a patra aniversare.

Personajele principale sunt Bridgit Mendler, Jason Dolley, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry, Mia Talerico și Eric Allan Kramer. Raven Goodwin, Shane Harper, Micah Williams și Patricia Belcher se întorc în rolurile lui Ivy, Spencer, respectiv doamna Dabney.

“Baftă Charlie” a fost creat de Phil Baker și Drew Vaupen, cei doi împreună cu Dan Stanley fiind producatorii executivi.

Pentru mai bine de 50 de ani, The Muppets au distrat publicul cu amestecul lor unic de sensibilitate și umor. Creația vizionarului Jim Henson, The Muppets se numără printre cele mai cunoscute și iubite din lume, în frunte cu cel mai renumit amfibian din lume, Kermit the Frog. Încă din 2004, cand The Muppets Studio s-a alaturat Companiei Disney, Papusile Muppets au jucat in numeroase clipuri musicale, episoade speciale de televiziune si aparitii in parcurile Disney si produse promotionale. In 2011, s-au reunit in filmul The Muppets, care a primit cele mai bune review-uri in acel an, si revit in The Muppets…din nou!, care revin in martie 2014. Mai multe detalii puteti gasi pe www.muppets.com.