Poveste de iarna – subtitrat in limba romana (VIDEO)

Poveste de iarna

 

Va recomand un basm modern, potrivit pentru inceput de primavara. Este un film live action, cu animatie si efecte vizuale.

www.winterstalemovie.com

 

Poveste de iarna

Poveste de iarna

Poveste de iarna

Poveste de iarna

Poveste de iarna

Poveste de iarna

Pe IMdb este o lista lunga cu cei care au realizat animatia si efecte vizuale la Poveste de iarna.

O sa vedeti imagini superbe cu New York-ul reconstruit ca acum 100 de ani, cu podul celebru acoperit cu lemn… Cu calul zburator.

Plasat intr-un New York mitic si traversind mai bine de un secol, Poveste de iarna este un film romantic despre miracole, iubiri predestinate si eterna lupta intre bine si rau. Distribuit de MediaPro Distribution, filmul ruleaza pe marile ecrane din tara.

Peter Lake (Colin Farrell) este un hot neegalat in măiestrie, care nu s-ar fi asteptat in veci sa-i fie inima furata de frumoasa Beverly Penn (Brown Findlay). Dar dragostea lor este condamnata. Ea este rapusa de tuberculoza, iar Peter se indreapta catre o moarte mult mai violenta, pusa la cale de fostul sau mentor, maleficul Pearly Soames (Russell Crowe). Peter incearca din rasputeri s-o salveze pe iubita sa, prin itele timpului, luptindu-se cu fortele intunericului, iar Pearl face tot ce ii sta in putinta sa-l doboare – o lupta pe viata si pe moarte. Peter are nevoie de un miracol, dar numai timpul va dezvalui daca acesta va fi infaptuit.

In film ii vom mai vedea pe laureatii premiului Oscar Jennifer Connelly (O Minte Sclipitoare), William Hurt (Kiss of the Spider Woman) si Eva Marie Saint (Pe Chei) si pe tinerii actori Ripley Sobo si Mckayla Twiggs, care au jucat pe Broadway in piesa de teatru „Once”.

Goldsman a scris scenariul, bazat pe romanul aclamat scris de Mark Helprin, si a produs filmul impreuna cu Marc Platt (Cursa), Michael Tadross (Sherlock Holmes) si Tony Allard (serialul The Baby Dance). Producatorii executivi au fost Kerry Foster si Bruce Berman.

Din echipa tehnica fac parte directorul de imagine Caleb Deschanel (Patimile lui Hristos, Patriotul), nominalizat la Oscar de cinci ori, scenograful Naomi Shohan (Constantin, Legenda Vie), designerul de costume Michael Kaplan (Misiune: Imposibila – Ghost Protocol, Star Trek), si monteurii Wayne Wahrman (Legenda Vie) si Tim Squyres (Viaţa lui Pi, Crouching Tiger, Hidden Dragon), nominalizat la Oscar. Muzica a fost compusa de Han Zimmer (Regele Leu, Inceputul, Man of Steel: Eroul), cistigator al premiului Oscar, si Rupert Gregson-Williams (Oameni Mari si Fara Minte 2).