Acasă Stiri Prețul biletului la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va fi de 1 leu!

Prețul biletului la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va fi de 1 leu!

84
0

“TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI”
în STAGIUNEA DE VARĂ
„TEATRU, STRADĂ şi COPIL”, ediţia a V-a
14 aprilie – 11 septembrie 2016!

În Stagiunea de vară, biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va costa 1 leu!

Prețul biletului la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va costa 1 leu va fi de 1 leu! Prețul biletului la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va fi de 1 leu! Prețul biletului la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va fi de 1 leu! image11

Teatrul Ţăndărică dă startul celei de-a V-a ediții a STAGIUNII de VARĂ “TEATRU, STRADĂ şi COPIL”, care se va desfăşura în perioada 14 aprilie – 11 septembrie 2016, sub egida proiectului TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI.

La 5 ani după ce Teatrul Țăndărică a început să-și spună poveștile în cele mai importante parcuri din capitală, și-a dorit ca anul acesta, poveștile să fie auzite de și mai mulți copii.

Ca atare, Teatrul Țăndărică lansează joi, 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediții a Stagiunii de Vară, proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor, precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative. Mai exact, la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică prețul biletului va fi de 1 leu!

„Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, așa că, ne-am dorit, ca anul acesta, în Stagiunea de Vară, cât mai mulți copii să se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic.” – Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică.

În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndarică se va afla în parcurile: Sebastian (14 aprilie – 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herăstrău (25 iunie- 14 iulie), Crângași (30 august – 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

Realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România, proiectul STAGIUNEA de VARĂ “TEATRU, STRADĂ şi COPIL” se doreşte a fi o celebrare a tuturor artelor care înfrumuseţează copilăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here