Prietenie plină de haz la Megamax!

Veveriţa fricoasăLa Megamax vin cu voioşie şi cu multe aventuri pline de haz doi prieteni, veveriţa Scaredy şi sconcsul Dave.
Cele 26 de episoade ale noului serial Veveriţa fricoasă, vor fi difuzate zilnic la ora 16:00, începând cu data 13 iunie.

Serialul Veveriţa fricoasă este o comedie pentru copii şi fost inspirat din seria de cărţi cu acelaşi nume, scrise de Mélanie Watt. Desenele şi umorul de calitate sunt cele care recomandă acest serial.
Scaredy, intră mereu în tot felul de situaţii, care de care mai comice şi mai hazlii alături de Dave.
Fie că sunt la picnic, la magazin, în vacanţă sau la sărbătorirea zilei de naştere, vesela veveriţă şi prietenul ei, în fecare episod al serialului se bucură de aventurile de care au parte.

Veveriţa fricoasă, din 13 iunie doar la Megamax!

Veveriţa fricoasă
Titlul original: Scaredy Squirrel
PREMIERA: 13 iunie la ora 16:00 – zilnic
Serialul prezintă aventurile a doi prieteni foarte buni: Scaredy, o veveriță plină de viață și Dave, sconcsul. Scena aventurilor lor pline de haz este orașul fictiv Balsa, și mai ales în magazinul local, unde Scaredy lucrează ca încărcător.
 

Despre Megamax
Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri. În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin serialele pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi.