Recomandările lunii decembrie la Cartoon Nerwork și Boomerang

Un show obișnuitCartoon Network

UN SHOW OBIȘNUIT
Premiera: luni, 1 decembrie, la 18:35
Difuzare: de luni până vineri, la 18:35
Episoade noi

Mordecai și Rigby încearcă se găsească noi modalități de a evita munca, astfel încât să aibă mai mult timp pentru distracții de tot felul, spre disperarea lui Benson și spre deliciul lui Pops. Interesele celor doi fac ca lucrurile să scape de sub control, iar întregul parc va avea de suferit, dar, în cele din urmă, cei doi sau prietenii lor găsesc o soluție și rezolvă problema.

ClarenceCLARENCE
Premiera: luni, 24 noiembrie, la 16:00
Difuzare: de luni până vineri, la 16:00
Serial nou

Clarence nu salvează lumea și, chiar dacă este doar un copil, el este, pur și simplu, o rază de soare, căci reușește să ne surprindă cu optimismul lui de neegalat și experiențele sale de neuitat. Nu știm cum reușește, dar Clarence transformă orice situație, nu contează cât de rea, în cel mai bun lucru care i se putea întâmpla vreodată.

Erou sau nu, Clarence le dă o lecție până și adulților și ne învață, de la mic la mare, să privim și partea plină a paharului și să savurăm fiecare moment, chiar dacă asta înseamnă să avem parte și de lucruri mai puțin plăcute. De luni până vineri, de la 16:00, vom putea participa la lecțiile de optimism predate de Clarence.

 

Cronicile ȘaolinSĂPTĂMÂNA CRONICILOR ŞAOLIN
Premiera: luni, 15 decembrie, la 15:10
Difuzare: în fiecare zi, la 15:10
Program special

Când cele patru elemente (apă, foc, vânt și pământ) lucrează împreună, răul nu are nicio șansă.

Călugării șaolin vin la Cartoon Network cu un program special. Timp de o săptămână, echipa va porni într-o călătorie contracronometru pentru a găsi și proteja toate Shen Gong Wu-urile de forțele răului.

Nu ratați programul special, „Săptămâna cronicilor șaolin”!

 

Tom și Jerry se dau în spectacolBoomerang

TOM ȘI JERRY SE DAU ÎN SPECTACOL
Premiera: luni, 24 noiembrie, la 18:35
Difuzare: de luni până vineri, la 18:35
Episoade noi

Dacă Tom ar avea de ales, ar trândăvi toată ziua: ar da iama în frigider, s-ar relaxa uitându-se la televizor sau bălăcindu-se în piscină, dar când vine vorba de Jerry, Tom este mereu la datorie. Chiar dacă este viclean și determinat, Jerry reușește să îl fenteze, iar planurile lui Tom sunt sortite eșecului.

Tom și Jerry se dau în spectacol la Boomerang chiar și în luna decembrie, căci Tom nici nu a obosit și nici nu a epuizat metodele sale secrete de a-l prinde pe Jerry.

Nu rata noile aventuri „Tom și Jerry se dau în spectacol”, de luni până vineri, la 18:35, numai la Boomerang!

 

Reportaj din junglă - înapoi pe gheațăREPORTAJ DIN JUNGLĂ – ÎNAPOI PE GHEAŢĂ
Premiera: duminică, 7 decembrie, la 15:30
Difuzare: duminică, 7 decembrie, la 15:30
Premiera

În această iarnă, cei mici vor poposi pe tărâmuri călduroase pentru a da o mână de ajutor patrulei din jungă, căci, la Polul Sud, morsa a instalat legea terorii pentru pinguini.

Tommy și sora lui călătoresc până la Ecuator, unde legenda spune că ar exista o armată de pinguini care au șase prieteni de nădejde – cheia salvării lor. Pinguinul tigrat, Maurice, este flatat de propunere și acceptă sarcina.

Nu ratați un program special, cu multă acțiune, suspans și distracție, duminică, 7 decembrie, la 15:30.

 

Scooby-DooMARATON DE VACANȚĂ
Premiera: luni, 22 decembrie, la 09:30
Difuzare: de luni până vineri, la 09:30
Program special

Pentru că este vancață, cei mici vor putea urmări personajele Boomerang preferate într-un maraton de vacanță. Tom și Jerry, Garfield, Pantera Roz, Sylvester și Tweety, Scooby-Doo, dar și mulți alți eroi vor veni la Boomerang să sărbătorească alături de cei mici magia sărbătorilor de iarnă.

 

Looney TunesUN WEEKEND DE IARNĂ
În fiecare sâmbătă și duminică, la 10:10
Program special

Pe 6 decembrie, la ora 10:10, Moș Nicolae vine la Boomerang cu surprize pentru cei mici pentru fiecare weekend de iarnă.

Pentru că magia sărbătorilor de iarnă este foarte importantă pentru cei mici, Boomerang a pregătit un program special, de iarnă, astfel încât cei mici să se bucure de magia Crăciunului alături de personajele lor preferate, căci Tom și Jerry, Pantera Roz, Animaniacs, Scooby-Doo și eroii Looney Tunes vin cu povești de neuitat.