Acasă Stiri Regina Zapezii vine in Romania (VIDEO)

Regina Zapezii vine in Romania (VIDEO)

156
0

Craiasa Zapezii: The Snow Queen: Снежная королева Regina Zapezii vine in Romania (VIDEO) Regina Zapezii vine in Romania (VIDEO) Craiasa Zapezii The Snow QueenToata lumea a vazut varianta moderna a povestii Craiasa zapezii a studiourilor Disney. Ma refer la productia Frozen. In curind o sa vedeti si varianta ruseasca a povestii scrisa de Hans Christian Andersen. Este vorba despre Snow Queen/ Regina Zapezii, realizat de studioul Wizart Animation din Moscova. Regia este semnata de Max Sveshnikov si Vlad Barbe.

Pentru acest film de animatie, rusii au alocat un buget de 7 milioane de dolari.

Wizart Animation a realizat si partea a doua a animatiei Snow Queen/ Regina Zapezii (2014). La anul rusii lanseaza partea a treia a productiei cinematografice.

Condusa de dorinta de a construi o noua lume, in care puritatea albului sa inlocuiasca emotiile si gerul polar sa inghete sufletele oamenilor, Regina Zapezii va face orice pentru a-si pastra imparatia si a distruge toti artistii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

Animatia prezinta calatoria plina de aventuri a micutei Gerda care incearca sa isi gaseasca fratele tinut prizonier undeva in vasta intindere alba din tinutul vrajit de Regina Zapezii. De-a lungul calatoriei sale, Gerda se confrunta cu multe obstacole, dar cunoaste si noi prieteni de nadejde.

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezinta pe marile ecrane din Romania animatia sezonului Snow Queen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here