Rogue One: O poveste Star Wars pe DVD si Blu-ray

Pro Video a lansat DVD-ul si Bluray-ul Rogue One: O poveste Star Wars.

Fiecare DVD Rogue One: O poveste Star Wars contine un voucher cu un cod de 25% REDUCERE PENTRU ORICE COMANDA DE SETURI LEGO DISNEY STAR WARS PE CLEVERTOYS.RO.

Cu ocazia lansarii noului film Star Wars, Pro Video a creat un pachet special pentru fani, cu un tricou Star Wars original cadou.

Doi romani au participat la realizarea filmului Rogue One: O poveste Star Wars. Este vorba despre Lucian Boicu si Mihai Cioroba.

Canadianul de origine romana Lucian Boicu, absolvent al Institutului de Arta din Toronto, a participat la realizarea efectelor vizuale la productiile Gardienii Galaxiei, Godzilla, Uimitorul Om Paianjen 2, Gnomeo si Julieta, Exodus: Gods and Kings, Ghostbusters, Alice Through the Looking Glass si Lunetistul american.

Lucian a realizat efectele vizuale cu atacul bazei imperiale unde se afla Galen Orso. „Majoritarea muncii a fost de the environment – cu ploaie, ceata, fulgere, munti si pietre, printre care trebuiau sa zboare navele, plus niste filmari cu echipa la bord in U-wing”, a precizat Lucian pentru proanimatie.ro.

Numele lui Mihai Cioroba, specialist in efecte vizual, se regaseste pe genericele filmelor: Restul e tacere, Happy Feet 2, Uimitorul Om Paianjen 2, Transformers: Exterminarea, Avengers: Age of Ultron, Tomorrowland si Razboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea Fortei. In prezent, Mihai Cioroba, lead effects technical director: Industrial Light & Magic, lucreaza la productia Star Wars: Episode VIII.

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.