Serviciul HBO GO disponibil pentru clientii de televiziune Romtelecom

Pentru cei care vor sa vada filme cu efecte vizuale si filme de animatie, inainte sa apara pe HBO, va recomandam serviciul HBO GO. Mai jos aveti comunicatul de presa:

HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, este disponibil de astazi pentru clientii Romtelecom Dolce si Dolce Interactiv cu abonamente MAXPAK, in premiera la nivel national.

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium in Europa Centrala si de Est, pune la dispozitia clientilor sai serviciul HBO GO, video-on-demand dedicat abonatilor MAXPAK si accesibil de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Noul serviciu va fi accesibil tuturor abonatilor MAXPAK care au o conexiune la Internet si sunt clienti Romtelecom pe platformele de satelit si IPTV. De la aceeasi data, clientii MAXPAK Romtelecom au acces gratuit, timp de doua luni, la serviciul HBO GO.

Serviciul HBO GO permite abonatilor sa urmareasca programele preferate direct de pe calculator, tableta sau smartphone (platformele Android si iOS), de oriunde exista acces la o conexiune la Internet de mare viteza, oricand si ori de cate ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. HBO GO ofera peste 600 de ore de program variat: filme, seriale, documentare si concerte. Oferta este innoita saptamanal, astfel incat abonatii au intotdeauna la dispozitie productii noi.

Serviciul lansat de HBO beneficiaza de cea mai noua tehnologie care adapteaza calitatea imaginii in functie de viteza conexiunii de Internet, oferind o vizionare optima si fara intreruperi a programelor. Serviciul pune la dispozitie cele mai noi filme si o selectie de productii originale HBO premium, chiar inainte ca acestea sa aiba premiera pe canalele TV.

HBO GO ofera abonatilor sai:

– 150 de ore de filme de succes in premiera in fiecare luna
– peste 600 de ore de productii originale HBO
– acces instant la filmele si serialele preferate, dar si la materiale exclusive
– interfata usor de utilizat
– posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
– toate episoadele serialului preferat urmarite consecutiv
– episoade difuzate inainte de premiera la TV
– continut actualizat saptamanal, disponibil timp de cel putin patru saptamani

Incepand cu data de 2 aprilie, HBO GO va fi disponibil pentru abonatii DOLCE Romtelecom. Mai multe
informatii despre serviciul HBO GO pot fi gasite pe www.hbogo.ro sau www.romtelecom.ro.