SOY LUNA – un nou serial din America Latina la Disney Channel

ÎN CURÂND PE 16 MAI LA 18:00, SOSEŞTE PATINÂND PE ROLE LA DISNEY CHANNEL

Un noul serial pentru adolescenți ajunge pe micile ecrane, îmbinând muzica, patinajul pe role și diferite provocări

Da, ziua cea mai a sosit în sfârșit! După câteva luni de așteptare, primul episod Soy Luna va fi difuzat în premieră pe 16 mai la 18:00 la Disney Channel, aducând publicului un nou serial pentru adolescenți produsă în America Latină, în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu & Africa.

“Suntem extrem de entuziasmați că putem anunța în sfârșit difuzarea mult așteptatului serial pentru adolescenți în 2016. Suntem foarte mândri de atractivitatea și calitatea a programului, precum și de impactul mare pe care estimăm că îl va avea asupra publicului,” a declarat Cecilia Mendonça, Vice Președinte și General Manager al Disney Channels Latin America, The Walt Disney Company Latin America. „Soy Luna este o idee originală 100% pe care noi am conceput-o și care se adresează unui public larg, internațional. Publicul se bucură deja de Soy Luna prin intermediul altor platforme de socializare, albume și în mediul comercial.”

Soy Luna are ca protagoniști o echipă de distribuție internațională în frunte cu actrița mexicană Karol Sevilla în rolul Lunei și acompaniată de actorul mexican Michael Ronda, actorii din Argentina Valentina Zenere, Agustín Bernasconi, Lionel Ferro, Carolina Kopelioff, Katja Martínez, Gastón Vietto (Peter Punk, Disney XD (doar LATAM)), Chiara Parravicini și Malena Ratner, precum și actrița spaniolă Ana Jara, actorul chilian Jorge López și renumitul artist Ruggero Pasquarelli (Violetta, Disney Channel) din Italia.

În completarea echipei vin actorii din Argentina Luz Cipriota, Lucila Gandolfo, Rodrigo Pedreira (Violetta, Disney Channel), Germán Tripel (Violetta, Disney Channel), Diego Sassi Alcalá (Violetta, Disney Channel), Ezequiel Rodríguez (Violetta, Disney Channel), Carolina Ibarra (Zapping Zone, Disney Channel (doar LATAM )), Antonella Querzoli și Paula Kohan, și cei doi actori din Mexic, David Murí (La florería de Sofia, Disney Junior Mexico) și Ana Carolina Valsagna.

Soy Luna are premiera pe 16 mai și va fi difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 18:00 la Disney Channel.