Stiri scurte

 Despicable Me 2/ Sunt un mic ticalos 2128672– Filmul de animatie Despicable Me 2/ Sunt un mic ticalos 2 a pierdut pozitia de lider in box office-ul nord american pe care a ocupat-o doua saptamini si a coborit pe locul al doilea, cu incasari de 25,1 milioane de dolari.

– Filmul de animatie Turbo, cea mai recenta productie de animatie lansata de DreamWorks Animation, care prezinta aventurile unui melc de gradina pasionat de viteza, a debutat pe locul al treilea in box office-ul american, cu incasari de 21,5 milioane de dolari.

– Filmul de animatie Monsters University/ Universitatea monstrilor, in regia lui Dan Scanlon, care beneficiaza de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal si Helen Mirren, incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, dupa ce a vindut bilete de 5 milioane de dolari.

– Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului Man of Steel: Eroul, cea mai recenta pelicula in care joaca eroul Superman. Este de asteptat ca productia filmului sa inceapa anul viitor, iar pelicula cu Batman si Superman ar putea ajunge in cinematografe in vara lui 2015.

– A aparut trailerul noului film al lui Miyazaki – Studio Ghibli, Kaze Tachinu/ The Wind Rises.

– Noul film Marvel Avangers se numeste The Avengers: Age of Ultron.

– Studiourile 20th Century Fox au prezentat la Comic-Con o secventa video din productia SF a anului viitor, Dawn of the Planet of the Apes. Potrivit IGN.com, secventa video explica in ce stadiu se afla omenirea dupa ce a pierdut teren in fata armatei de maimute conduse de Caesar. Aflam ca gripa Simian a decimat in patru ani rasa umana…